Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ηλεία:Τραγωδία με δύο ”κολλητούς” φίλους-”Προδόθηκαν” από τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους!

Ακόμα δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν σε μετωπική σύγκρουση στην άσφαλτο.. (δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος)

Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, στην επαρχιακή οδό Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στο Κουρτέσι και στην περιοχή Βάρδα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, έχασαν τη ζωή τους, δύο αδελφικοί φίλοι από τη Βουλγαρία, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Είχαν κατεύθυνση προς την Αμαλιάδα και κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες μετά από απότομο φρενάρισμα αρκετών μέτρων το αυτοκίνητο που επέβαιναν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα από τη Βάρδα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, σκοτώθηκαν ακαριαία οι δύο Βούλγαροι, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο κέντρο υγείας Βάρδας.


Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 31 ετών και ο συνεπιβάτης του 23 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Βούλγαροι διέμεναν στην περιοχή του Καπελέτου.

Το δυστύχημα συνέβη γιατί ένα από τα μπροστινά λάστιχα του μπλε Fiat Tipo που επέβαιναν, ήταν φθαρμένο με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος και παρά την αγωνιώδη προσπάθεια που έκανε ο οδηγός να κρατήσει το αυτοκίνητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συκγρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο Volvo, της γυναίκας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε