Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ασύλληπτη τραγωδία κοντά στη Μέση Ημαθίας – Φρικτός ο θάνατος του άντρα που περίμενε να περάσει η αμαξοστοιχία

Ένας ακόμη τραγικός θάνατος σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (01-06-2014), λίγο πριν τις 22.00 σε σιδηροδρομική γραμμή κοντά στη Μέση Ημαθίας. Ο άτυχος άντρας ήταν μεσήλικας και έπεσε στις γραμμές, χωρίς ο οδηγός της αμαξοστοιχίας 3744, που εκτελούσε το δρομολόγιο Έδεσσα – Θεσσαλονίκη να προλάβει να σταματήσει.

Σύμφωνα με το inveria.gr, στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, είναι ακινητοποιημένη η αμαξοστοιχία που τον παρέσυρε, προκειμένου να γίνουν έρευνες και οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του συμβάντος το όχημα του αυτόχειρα, όπου είχε αφήσει σημείωμα με το οποίο υποδείκνυε το μέρος που άφησε επιστολή…

Πέρα από το σοκ των επιβατών της αμαξοστοιχίας, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μόλις διαπιστωθεί πως δεν συντρέχει λόγος να παραμένει εκεί το τρένο θα αναχωρήσει. Οι έρευνες ωστόσο της αστυνομίας θα συνεχιστούν για αρκετή ώρα ακόμα σε παρακείμενα χωράφια και πάνω στις γραμμές, μέχρι να εντοπιστεί κάθε σημείο του σώματος του άτυχου άντρα, έπειτα από την παράσυρσή του από την αμαξοστοιχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε