Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο μεγάλος έρωτας της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου – Η ζωή της κόρης του πρώην πρωθυπουργού (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Τον έρωτα φαίνεται πως βρήκε στη Κρήτη και η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, μετά από τον γιο του Ανδρέα – του οποίου ο γάμος με την Πωλίνα Πατραμάνη – επισήμως αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων, η Μαργαρίτα που μετακόμισε στην Κρήτη και εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας κι Έρευνας στο Ηράκλειο γνώρισε τον Χάρη Καπόγιαννη από κοινούς φίλους, αφού και εκείνος είναι φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μάλιστα, ο Χάρης Καπόγιαννης είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο νησί, αφού θεωρείται πια ντόπιος, έχοντας διαπρέψει στο άθλημα που λατρεύει, το τένις.

Ο Καπόγιαννης είναι αθλητής του «ΟΑΑΗράκλειο» και τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σε διεθνή τουρνούα ανδρών που διοργανώννονται στο νησί με διόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά έπαθλα. Έχει παίξει αντίπαλος αναγνωρισμένων τενιστών και έχει μια αξιόλογη θέση ανάμεσα στους 1.000 καλύτερους αθλητές του τένις στον κόσμο.
ΦΩΤΟ από presstime.eu

H κόρη του πρώην πρωθυπουργού το είχε πάρει απόφαση από μικρή. Παρότι το «σόι» έχει… παράδοση στην πολιτική, αυτή δήλωνε με κάθε ευκαιρία που της δινόταν, ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, του παππού και του προπάππου. Ήθελε να γίνει επιστήμονας και τα κατάφερε.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, σπούδασε στο Λονδίνο και «μετακόμισε» στην Ελλάδα για το μεταπτυχιακό της, αρπάζοντας την ευκαιρία, αφού βρήκε μια θέση ερευνήτριας στο στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας.

Κάτι, πάντως πρέπει να «τραβάει» τα παιδιά του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη, αφού μετά τον γιο και η κόρη έβαλε τις ρίζες της στη Μεγαλόνησο, δηλώνοντας πως θέλει να ζήσει εκεί. Κι όμως, πριν από δύο χρόνια, ούτε καν συζήταγε να μείνει στην Ελλάδα!

Η ίδια, όπως έλεγαν άτομα από το περιβάλλον της, δεν ήθελε επ ουδενί να επιστρέψει στο ζοφερό κλίμα της Ελλάδας και επρόκειτο να αναζητήσει δουλειά στο εξωτερικό. Όμως, τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά και αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές της με ένα μεταπτυχιακό σε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα της χώρας.

Πληροφορίες από: cretalive.gr, presstime.eu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: Πήγε να ταϊσει τον σκύλο της και έπεσε από το μπαλκόνι – Απίστευτη ατυχία για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού!

Ρόδος: Το ξενοδοχείο γυμνιστών που κάνει θραύση σε Τουρκία και Ισραήλ – Γεμάτα όλα τα δωμάτια (Φωτό)!

Μύκονος: Γνωρίστε την ακριβότερη βίλα που νοικιάζεται για καλοκαιρινές διακοπές – Δείτε το βίντεο!


Εύβοια: Δείτε την πιο… πρόστυχη τούρτα που έφερε επιχειρηματίας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε η Πάολα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε