Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οργή και δάκρυα για τον θάνατο βρέφους σε χειρουργείο – Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η δίκη με κατηγορούμενο τον παιδοχειρουργό που χειρούργησε το μωρό, ζωντανεύει τον απόλυτο εφιάλτη για τους τραγικούς γονείς…

Οι πτυχές μιας πραγματικής τραγωδίας αναμένεται να ξεδιπλωθούν σήμερα στις δικαστικές αίθουσες με τους γονείς του 11μηνου βρέφους, που το Νοέμβριο του 2012 άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ να αναβιώνουν το δράμα τους.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τον παιδοχειρουργό που χειρούργησε το μωρό να κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Θυμηθείτε τι ανέφερε το πόρισμα στο επόμενο βίντεο…

Οι γονείς του βρέφους, από την αρχή ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών που αντιμετώπισαν το περιστατικό και έκαναν από την αρχή λόγο για εγκληματικές παραλείψεις που οδήγησαν στο χαμό του παιδιού τους.
Οι γονείς του βρέφους που πέθανε - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Τσακισμένοι από τον εφιάλτη και με τον πόνο να αποτυπωνεται στα πρόσωπά τους οι ίδιοι είναι ξεκάθαροι. Tο μόνο που ζητούν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού τους τονίζοντας ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τον τραγικό χαμό του κανένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση δεν ζήτησε μια συγγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λάρισα: ”Ματωμένο” γεύμα για ζευγάρι – Σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι που ζούσαν!

Μεσσηνία: Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη – Τον ”έσφαξαν” με κουζινομάχαιρο (Φωτό)!

Αχαϊα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του άντρα της!

Πάτρα: Με αιμάτωμα ο Αλέξης Κούγιας από την επίθεση στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής – Ποιους κατονομάζει η ΠΑΕ ως δράστες!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε