Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Την πήγαν σηκωτή για εξετάσεις- Τρόμος και νέες μαρτυρίες ιερόδουλων!

Ηράκλειο: Την πήγαν σηκωτή για εξετάσεις- Τρόμος και νέες μαρτυρίες ιερόδουλων!

”Έβγαλα πολλά χρήματα, αλλά θα κουβαλάω πάντα την ταμπέλα”  εξομολογείται ιερόδουλος που διατηρεί οίκο ανοχής στο Ηράκλειο…

Τρόμο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αρκαλοχωρίου η αποκάλυψη ότι εκδιδόμενη Βουλγάρα που συνελήφθη χθες (03-05-2012) στο πλαίσιο επιχείρησης των διωκτικών Αρχών, θα οδηγηθεί σήμερα με αίτημα της Αστυνομίας για ιατρικές εξετάσεις υπό το φόβο να πάσχει από Aids ή άλλα σοβαρά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την αλλοδαπή εξέδιδε ζευγάρι, το οποίο την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μεγάλο αριθμό ανδρών. Η γυναίκα συνελήφθη όταν αστυνομικός που είχε τις σχετικές πληροφορίες για τη δράση του ζευγαριού, προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού μαζί της αφού προπλήρωσε τον σωματέμπορo.

Ο αστυνομικός της πέρασε χειροπέδες μόλις εκείνη άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο cretalive.gr, ότι με βάση τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεση τους, η Βουλγάρα αναγκαζόταν να συνευρίσκεται ερωτικά με αρκετούς άνδρες από την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, πολλές φορές κάτω από απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ σχεδιάζει επιχειρήσεις- “σκούπα” σε ολόκληρη την Κρήτη και κυρίως σε χωριά της ενδοχώρας που “στενάζουν” από την πορνεία.

Οικογενειάρχες, έφηβοι, Τσιγγάνοι, Πακιστανοί, άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων είναι οι πελάτες των οίκων ανοχής και στο Ηράκλειο που πληρώνουν 30 ευρώ για να κάνουν σεξ για 10 λεπτά και ζητούν από την ιερόδουλη πράγματα που δεν θα τολμούσαν να ζητήσουν από τη σύζυγο ή την σύντροφό τους.

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Ηράκλειο που λειτουργεί το “μαγαζί” της εδώ και περίπου 14 χρόνια, μιλά στην τοπική εφημερίδα “Πατρίδα” για όλα όσα έχει ζήσει και για την απόφασή της να γίνει πόρνη. “Εβγαλα πολλά χρήματα”, λέει, “αλλά αυτή την ταμπέλα θα την κουβαλάω σαν έμπλαστρο στην πλάτη μου μέχρι να πεθάνω”.

Η Χ. που κατάγεται από την περιοχή της Μακεδονίας, λειτουργούσε μια δική της επιχείρηση που έπεσε έξω με ευθύνη όπως λέει του τότε συντρόφου της. “Βρέθηκα να χρωστάω περίπου 50 εκατομμύρια δραχμές. Επρεπε πάση θυσία να βρω χρήματα γιατί θα με έκλειναν φυλακή όπως και έγινε για ένα μικρό διάστημα….

Αποφυλακίστηκα, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο, βλέπω έναν φίλο μου που μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Σε είχα για δυνατή, δεν είναι δυνατόν εσύ να το βάζεις κάτω. Στην ανάγκη βγες στο πεζοδρόμιο…”. Αυτή η φράση εμένα μου κόλλησε και άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά.

Πήγα σ’ έναν οίκο ανοχής και τους είπα: “Πείτε μου τι χρειάζεται για να κάνω αυτή τη δουλειά”. Έτσι ξεκίνησα… σε ηλικία 37 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εκείνες στο “απόσπασμα”, εκείνοι άφαντοι – Ψάχνουν τους προαγωγούς, «ψάχνονται» οι πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων

AIDS: Μάθετε τα πάντα

Aids: Ο πόλεμος της φωτoγραφίας! Μάχη για τη δημοσιοποίηση των προσώπων των ιερόδουλων

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε