Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Χαμός με το λάστιχο του Βαρουφάκη – Οι φωτογραφίες που δείχνουν την αλήθεια!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το θέμα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, έχει γίνει ένα από τα κεντρικά στις συζητήσεις των χρηστών του facebook και του twitter…

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, αργά χθες το απόγευμα, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να φαίνεται έξω από συνεργείο, μετά από υποτιθέμενο σκάσιμο λάστιχου της μηχανής του. Όπως αποκαλύπτεται όμως οι φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook ο κατά τα άλλα αυτόπτης μάρτυρας, ήταν προϊόν μοντάζ.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να γράψει και το σχόλιο: «Μυστική επίσκεψη του Γιάνη (με ένα Ν) στην Κρήτη… τον έπιασε πισινό λάστιχο με το που έφτασε στο Ηράκλειο. Αν και το λάστιχο επισκευάστηκε επιμελώς… για καλό και για κακό….. αντικατέστησε και το μπροστινό».

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Λίγη ώρα αργότερα, στο διαδίκτυο έκανε την εμφάνισή της μία φωτογραφία από το πλούσιο αρχείο του πρώην υπουργού Οικονομικών που φοράει τα ίδια ρούχα, έχει την ίδια ακριβώς στάση σώματος και βρίσκεται έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Όπως φαίνεται λοιπόν ο δημιουργός της είδησης πήρε την πρωτότυπη φωτογραφία που βρίσκεται δεξιά στην πάνω εικόνα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δημιούργησε την αριστερή, πείθοντας ότι ο πρώην υπουργός βρέθηκε σε συνεργείο του Ηρακλείου, μετά από λάστιχο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε