Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Ήταν έρωτας” ισχυρίζεται η δασκάλα που αποπλάνησε τον ανήλικο

“Ήταν έρωτας” ισχυρίζεται η δασκάλα που αποπλάνησε τον ανήλικο

“Η γνωριμία μου με το νεαρό από τα Χανιά συνέβη πριν από πέντε μήνες στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Δεν είχε να κάνει με το σχολικό περιβάλλον στο οποίο υπηρετούσα” λέει η 22χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews αυτή είναι η εξήγηση που έδωσε στο στενό της περιβάλλον η Ζ. Π. η οποία αν και αμφισβητεί τις καταγγελίες υπέβαλε ωστόσο την παραίτηση της, συνοδεία των γόνιών της, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Η 22χρονη ήταν εκείνη που ειδοποίησε τους γονείς της μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα, και εκείνοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.  Η όμορφη δασκάλα παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε έρθει στο χωριό Βρύσες, που θεωρείται Κεφαλοχώρι του Αποκορώνου Χανίων αφού είχε πετυχει να καταλάβει μία θέση στο δημοτικό σχολείο, εξαιτίας της εξαιρετικής βαθμολογίας του πτυχίου της.

Η ζωηρή δάσκαλα βρέθηκε κατηγορούμενη μετά από καταγγελία μιας ανήσυχης μητέρας που υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει και έστειλε email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από τη σελίδα του 15χρονου στο Facebook, οι αστυνομικοί έσπασαν τους κωδικούς και ανακάλυψαν πως η 22χρονη είχε “ξελογιάσει” εδώ και λίγους μήνες το μαθητή της Β’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής το σοκ της μητέρας ήταν μεγάλο, όταν βρέθηκε μπροστά σε μήνυμα του γιου της στο facebook προς την δασκάλα, στο οποίο της έλεγε: “Η… που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου, με εξακόντισε στα ουράνια. Θέλω να μου ξανακάνεις αυτό το κόλπο”.

Ο μικρός όσο οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι μετέτρεπε τη σοφίτα του πατρικού του σε ερωτική φωλιά. Η δασκάλα για να διατηρεί τον 15χρονο σε… φόρμα του πρότεινε να τρώει άφθονο λάδι αλλά και γραβιέρα Χανίων που όπως του έλεγε είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά..

Η δασκάλα που εξαιτίας του σκανδάλου αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτηση της φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία να χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανήλικους ηλικίας από 10(!) μέχρι 15 ετών. Μέσω του facebook η νεαρή τους προσέγγιζε ισχυριζόμενη πως μπορεί να τους προσφέρει βοήθεια στα μαθήματα τους.. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών, στη συνέχεια τα αποπλανούσε.

Στο προφίλ της δασκάλας μετά από το βούλευμα για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που εκδόθηκε μετά τα στοιχεία που ήρθαν στο φώς, οι αστυνομικοί βρήκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της με διάφορα άτομα, των οποίων η ακριβής ηλικία δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, καθως και διάλογοι αντίστοιχου περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης: Χανιά: Περιμένουν τη δικογραφία για τη ”ροζ” δασκάλα -”Ψάρευε” μαθητές στο facebook!

Χανιά: Παραιτήθηκε η δασκάλα που κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε