Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κάρπαθος: ”Ήθελα να τον τρομάξω και όχι να τον σκοτώσω” – Η κατάθεση για τη δολοφονία του δεκανέα!

Ο άτυχος δεκανέας που δολοφονήθηκε - ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Ο άτυχος δεκανέας που δολοφονήθηκε - ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Η γυναίκα που συνελήφθη για τη δολοφονία του δεκανέα, έδωσε τη δική της εκδοχή για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα…

«Ήταν η κακιά ώρα και δεν το πιστεύω ακόμη αυτό που συνέβη»! Αυτό φέρεται να δήλωσε στην προανακριτική της κατάθεση η 31χρονη από την Κάρπαθο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου στρατιωτικού φίλου της!

Η δράστιδα μαζί με την 50χρονη μητέρα της και τον 42χρονο κουμπάρο της, κρατούνται προκειμένου εντός της ημέρας να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να δώσουν αναλυτικά εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 20 Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 30χρονος δεκανέας.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η κατηγορούμενη δήλωσε στους αστυνομικούς πως η σχέση της με τον 30χρονο ξεκίνησε περίπου ενάμιση χρόνο πριν. Εκείνο το διάστημα ο στρατιωτικός είχε καβγαδίσει με έναν ξάδελφο της ηλικίας 31 ετών, όταν άκουσε τον τελευταίο να την κατηγορεί. Έκτοτε οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε κόντρα.

Το βράδυ της 20ής Φεβρουαρίου και ενώ η 31χρονη βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τον δεκανέα και τον 42χρονο κουμπάρο, της τηλεφώνησε ο ξάδελφος της και την ρώτησε που βρίσκεται. Εκείνη του απάντησε και τον προσκάλεσε να περάσει από το σπίτι της μητέρας της προκειμένου να πιει μία μπύρα. Όλη αυτήν την κουβέντα την άκουσε ο 30χρονος στρατιωτικός, ο οποίος φάνηκε (σύμφωνα με την 31χρονη) να τσαντίστηκε γιατί δεν ήθελε να τον δει ή να έχει επαφές μαζί του.
Ο άτυχος δεκανέας - ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Όταν έφθασε στο σπίτι ο 31χρονος ξάδελφος έκατσε για λίγο και στη συνέχεια έφυγε και πάλι με το μηχανάκι του. Το ίδιο έκανε και η 31χρονη η οποία πήρε το δικό της δίκυκλο για να τον συνοδεύσει καθώς ο ξάδελφος της είχε πιει. Αφού έκανε μερικές βόλτες περνώντας και από μία φίλη της, η 31χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της όπου πλέον εκεί βρισκόταν μόνο ο φίλος της.

Όμως ο 30χρονος δεν άκουγε και έφυγε για το σπίτι τους. Περίπου μισή ώρα αργότερα η 31χρονη πήγε σπίτι τους και εκεί είδε τον 30χρονο στο τραπέζι να κάθεται θυμωμένος. Μπαίνοντας μέσα η 31χρονη του είπε «τι έγινε γιατί έφυγες και δεν με περίμενες» και από εκεί άρχισε η λογομαχία η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε άγριο καβγά.

Τότε η 31χρονη είπε ότι πήγε στο υπνοδωμάτιο για να τον αποφύγει, εκείνος την ακολούθησε και την έπιασε δυνατά από το λαιμό. Προσπάθησε να τον απωθήσει σπρώχνοντας τον με τα πόδια και τότε ο 30χρονος την έπιασε δυνατά από το μπούτι και της έσκισε το κολάν.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ʼΑρχισαν και πάλι να χτυπιούνται και όταν κατάφερε να ξεφύγει η 31χρονη πήγε στην κουζίνα άνοιξε το ντουλάπι με τα ποτήρια, πήρε ένα από αυτά, το έσπασε στον ξύλινο πάγκο και καθόταν κρατώντας το από τον πάτο. Τότε ο 30χρονος πήγε προς το μέρος της, η 31χρονη τεντώνει το χέρι της με το σπασμένο ποτήρι και τον πετυχαίνει στο στήθος!

«Δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα απλά να τον τρομάξω για να σταματήσει να με χτυπά. Ήταν η κακιά ώρα και δεν το πιστεύω ακόμη αυτό που συνέβη» κατέληξε η 31χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κως: Έκαναν ”φτερά” 450.000€ από τραπεζικούς λογαριασμούς – Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον… τζογαδόρο υπάλληλο υπεράνω υποψίας!

Κρήτη: Του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν έξω από μπαρ – Το θύμα χαροπαλεύει στην εντατική!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε