Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κασιδιάρης: Ανοησίες οι νεκροί του Πολυτεχνείου – Τι είπε για Τσίπρα, Τατσόπουλο, Ρεπούση (VIDEO)

Κασιδιάρης: Ανοησίες οι νεκροί του Πολυτεχνείου – Τι είπε για Τσίπρα, Τατσόπουλο, Ρεπούση (VIDEO)

Στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την Κυριακή ο Ηλίας Κασιδιάρης που μίλησε για το «παραμύθι του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς» και επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη Μαρία Ρεπούση.

«Γινόταν μια συζήτηση περί ιστορίας τώρα τελευταία για αυτές τις ανοησίες, τους ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου, το δήθεν τανκς που πήγε και θέρισε ανθρώπους… Αυτά βέβαια είναι όλα ψέμματα, κι αναρωτιόμουν μικρός όταν μου τα έλεγαν «μα είναι δυνατόν να πάει να σταθεί άνθρωπος αντιμέτωπος με τα τανκς, με το ατσάλι;», είπε αρχικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζοντας, μίλησε για τον Σωτήριο Σταυριανάκο, λοχαγό της ΕΛΔΥΚ όπως είπε, την προτομή του οποίου είπε δε ένα χωριό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μάνη. Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Έλληνας λοχαγός σκοτώθηκε από τουρκικά πυρά, όταν μετά από μέρες μαχών στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ τον Αύγουστο του ’74, στάθηκε απέναντι από τα τούρκικα τανκς.

Άπειροι γνωρίζουν για το παραμύθι του Πολυτεχνείου αλλά κάνεις τον Σταυριανάκο, είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «κι έχουμε αυτά τα άθλια υποκείμενα τύπου Ρεπούση και όλους τους άλλους, μην τους αναφέρω και μας κάνουν μαθήματα ιστορίας».

«Βλέπω κάθε μέρα στα κανάλια, μόνο φωτοστέφανο δεν του έχουν βάλει στα κανάλια, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ… Έβλεπα λοιπόν αυτόν τον τύπο, περιτριγυρισμένο από υπερήλικές, μισθοδοτούμενους όλους, κι έλεγαν τα κανάλια ότι αυτός είναι το μέλλον κι έτσι θα πάει μπροστά η χώρα», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δε σταμάτησε εκεί: «αυτός ξέρετε, όποτε έπιασε στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή, ξεφτιλίστηκε».

Όσον αφορά στον Πέτρο Τατσόπουλο, αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τσάτσοπουλο, παραφράζοντας το όνομά του, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πεδίο μάχης το Αγρίνιο – Επεισόδια μετά από αντιφασιστική διαμαρτυρία για τα εγκαίνια γραφείων της Χρυσής Αυγής – Video

Απαξιώνει με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή το Πολυτεχνείο

Χρ.Αυγή: Παραμύθι το Πολυτεχνείο! – Γέμισε αφίσες η Καλαμάτα

Γονείς νηπ. Λευκάδας:Η Χρ.Αυγή έδωσε στημένη φωτογραφία από την γιορτή!

Μέλη της Χρυσής Αυγής σε ρόλο “τελωνειακών υπαλλήλων” στα σύνορα με Σκόπια

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε