Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Καστελόριζο: Η άγνωστη ιστορία του επιχειρηματία που γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Αντώνη Σαμαρά – Ποιος είναι ο Άντριου Λιβέρης (Φωτό)!

O Άντριου Λιβέρης με τον Μπιλ Κλίντον και τον Αντώνη Σαμαρά - ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
O Άντριου Λιβέρης με τον Μπιλ Κλίντον και τον Αντώνη Σαμαρά - ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Οι διασυνδέσεις του ομογενούς επιχειρηματία και γιατί αποκαλείται ως «ο Έλληνας των τριών ηπείρων» – Οι προσκλήσεις σε 25 αρχηγούς κρατών….

Κάποιοι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Καστελόριζο και συγκεκριμένα στο σπίτι του ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία Άντριου Λιβέρη ο οποίος γιόρταζε στο σπίτι του τα 60ά γενέθλιά του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του rodosalarm οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ομογενή επιχειρηματία έφτασαν στο ακριτικό νησί με πολυτελείς θαλαμηγούς και ιδιωτικά τζετ, αλλά στην εκδήλωση υπήρχαν όχι πάνω από 100 άτομα και με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. 

Ανάμεσά τους ήταν ο έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης, καθώς οι περισσότεροι ξένοι μεγαλοεπιχειρηματίες τον πλησίαζαν και η κουβέντα ήταν γύρω από τις μεγάλες επενδύσεις στη χώρα. 

Μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών ήταν ο γενικός διευθυντής της Coca-Cola και οι πλουσιότεροι επιχειρηματίες της Αργεντινής και του Μεξικό, ενώ δεν έλειψαν και οι ευρωπαίοι πολυεκατομμυριούχοι. 

Ο ομογενεής επιχειρηματίας, Άντριου Λιβέρης που γιόρτασε τα γενέθλιά του είναι αρκετά ψηλά στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και ήδη σκοπεύει να επενδύσει και στην Ελλάδα.

Ο κ. Λιβέρης είναι μία προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας ο οποίος έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν την οικονομία και την πολιτική ανά τον κόσμο. Και μόνο ότι είναι σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα εξωτερικού εμπορίου, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος και του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον, τα λέει όλα!

Στο πάρτι γενεθλίων του, προσκάλεσε τους ηγέτες από 25 χώρες και ανάμεσά τους τον Κλίντον, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και, βέβαια, τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά!

Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή” ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης αποκαλείται ως «ο Έλληνας των τριών ηπείρων» αφού γεννήθηκε στην Αυστραλία, ζει στην Αμερική αλλά πάνω απ’ όλα αισθάνεται Έλληνας. Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα και επισκέπτεται, βέβαια και το Καστελλόριζο αλλά και τη Ρόδο όπου διαμένουν συγγενείς του.

ΠΗΓΗ: RODOSALARM.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου – Οι κινήσεις του ερπετού και το σχέδιο για να τον πιάσουν – Πως κατάφερε να ζήσει…

Εύβοια: Αίμα και δάκρυα στην άσφαλτο – Ακαριαίος θάνατος για γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο!

Κως: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι Άραβες τουρίστες άφησαν πουρμπουάρ 2.000€ σε σερβιτόρο εστιατορίου;

Ηλεία: Το τατουάζ της νύφης που κάνει έξαλλη την πεθερά – Ο αμίμητος διάλογος στην παραλία μπροστά στον κόσμο!

Φθιώτιδα: Οι πέτρες στην ταράτσα των φυλακών Δομοκού δεν έπεφταν τυχαία – Το απίστευτο κόλπο που προκαλεί αίσθηση…

Μύκονος: Οι καλλονές που βάζουν ”φωτιά” στην παραλία της Ψαρούς – Δείτε τα βίντεο!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε