Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα: Η εξομολόγηση του Αλβανού DJ – ”Θα ζήσω για πάντα με την Χριστίνα”!

Καβάλα: Η εξομολόγηση του Αλβανού DJ – ”Θα ζήσω για πάντα με την Χριστίνα”!

Ερωτευμένος και αποφασισμένος να ζήσει «για πάντα», όπως λέει, με τη 13χρονη Χριστίνα δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός, Μ. Αγιάζι, ο οποίος οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Καβάλας…

με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Αθήνα, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης. Ο Αλβανός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή, πως ήθελε να ζήσει με την 13χρονη που όπως λέει αγαπάει. Επισημαίνει σε αστυνομικούς πως αυτό θα γίνει στο μέλλον, αφού αυτό θέλουν τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα.

Το είχε ξανασκάσει μαζί του η 13χρονη Χριστίνα

Εδώ και δύο χρόνια εξελισσόταν το… ηλεκτρονικό τους φλερτ, από όταν η μικρή ήταν 11 χρονών. Μάλιστα φαίνεται πως είχε περάσει μαζί του και ένα Σαββατοκύριακο, λέγοντας ψέματα στη γιαγιά της ότι θα κοιμόταν στο σπίτι της κολλητής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η γιαγιά της μικρής Χριστίνας είχε καταλάβει τότε τι είχε συμβεί, όμως δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αφού η εγγονή της, της υποσχέθηκε ότι δε θα το ξαναέκανε και δε θα της έλεγε ξανά ψέματα.

Η σύλληψη του 23χρονου
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, απέδωσαν καρπούς το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευης, όταν και συνελήφθη σε δασώδη περιοχή των Ελευθερών, όχι μακριά από το σημείο που βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα.

Έξω από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε: “Τον συλλάβαμε στις δύο παρά πέντε με τη βοήθεια του πρώην εργοδότη του, σε συγκεκριμένο σημείο πάλι στην ίδια περιοχή, που βρέθηκε χθες το ανήλικο κορίτσι. Απαγωγή δεν ήταν. Η ανήλικη οικειοθελώς ήρθε στην Καβάλα με λεωφορείο. Ο νεαρός ήθελε να τη στείλει πίσω, όμως το κορίτσι δεν επιθυμούσε να γυρίσει. Τις πρώτες δύο μέρες προμηθεύονταν φαγητό από άλλο αλλοδαπό εργάτη, την τρίτη μέρα δεν προμηθεύτηκαν φαγητό και την τέταρτη μέρα βοήθησε ο εργοδότης του. Η κοπέλα δεν έδειξε μετανιωμένη. Αγαπιούνται τα παιδιά και δεν ήθελε να γυρίσει πίσω”, κατέληξε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας.

Η 13χρονη, επέστρεψε στο σπίτι της, όπου την υποδέχτηκαν με ανοιχτή αγκαλιά, η γιαγιά και ο παππούς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Ομολόγησε ο Πακιστανός κηπουρός – Τους σκότωσε λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα!

Αχαϊα: Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου στην Πάτρα του 2013…

Ξάνθη: ”Έλιωσε” από την αγωνία της γιαγιά, που έχασε την εγγονή της στο παζάρι!

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε και σκότωσε πεζό!


Ρόδος: Αρρωστημένο ”παιχνίδι” με λέιζερ – Σημάδευαν αεροπλάνα και ελικόπτερα!


Πάτρα: Πατέρας ζητάει να κάνουν ευθανασία στο παιδί του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε