Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Συγκίνηση 5 μήνες μετά το θάνατο της Άννας Πολλάτου – Η απόφαση του δήμου που συγκλόνισε τους συγγενείς της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την ίδια ώρα που η οικογένεια της αδικοχαμένης αθλήτριας ζητάει νέες έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της 30χρονης, που σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα…

Υπήρξε η σπουδαιότερη αθλήτρια που ανέδειξε η Κεφαλλονιά τα τελευταία χρόνια. Το νήμα της ζωής της 30χρονης Άννας Πολλάτου κόπηκε άδικα στις 17 Μαΐου, ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για το καράβι που θα την έφερνε στη γενέτειρα της.

Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της, η δημοτική Αρχή αποφάσισε να δώσει το όνομά της στον Κρατικό Αερολιμένα του νησιού. Την αποκάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ενώ το θέμα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά την προσεχή Δευτέρα.
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η Άννα Πολλάτου έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το απόγευμα της 17ης Μαϊου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επί της εθνικής οδού Πατρών- Πύργου, με κατεύθυνση προς Κυλλήνη, συγκρούστηκε στο ύψος της Βάρδας με ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Από τη σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο η 31χρονη, ενώ τραυματίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, που επέβαιναν στο φορτηγό αυτοκίνητο. Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1983 στην Κεφαλονιά και σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη ρυθμική γυμναστική.

Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, η Άννα Πολλάτου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει το 1999 στην Οζάκα. Επίσης, στο ίδιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό…

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε