Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέρκυρα: Τουρίστες σε αεροδρόμιο… χωματερή – Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media και εκθέτουν τη χώρα μας!

ΦΩΤΟ από capital.gr
ΦΩΤΟ από capital.gr

Οι απίστευτες εικόνες που θα δείτε κάνουν το γύρο του κόσμου, την ώρα που η χώρα προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Παλαιάς Πόλης Γιώργος Τσερεμής, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, δυσφημίζοντας τον ελληνικό τουρισμό…
ΦΩΤΟ από capital.gr

Το αεροδρόμιο τείνει να μετατραπεί σε χωματερή και οι ταξιδιώτες καλούνται να συνυπάρξουν με τα σκουπίδια που έχουν καταλάβει τους χώρους αναμονής και check-in.

«Υπήρξε διαγωνισμός για την επιλογή νέου εργολάβου καθαριότητας μέσα στο καλοκαίρι. Και μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταβατικό διάστημα δημιουργήθηκε αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στο αεροδρόμιο μεσούσης της τουριστικής περιόδου» σημειώνει ο κ. Τσερεμής.
ΦΩΤΟ από capital.gr

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε μία στιγμή που επιχειρηματίες και έμποροι στην Κέρκυρα προσβλέπουν στον τουρισμό, ο αερολιμενάρχης -που υπάγεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας- αποφάσισε να αναθέσει σε νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαριότητας την διαχείριση των απορριμμάτων.

Την ίδια στιγμή, το σχήμα, που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη της αποκομιδής των απορριμμάτων, παραμένει απλήρωτο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Και γι’ αυτό αριθμός καθαριστριών είχε προχωρήσει, πριν από μερικές ημέρες, σε επίσχεση εργασίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο μετατρέπεται σε χωματερή, καθώς αντίστοιχες εικόνες ντροπής είχαν επαναληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες.
ΦΩΤΟ από capital.gr

Πηγή: capital.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Ανακοίνωσε με αυτό το μήνυμα την αυτοκτονία του στο facebook – ”Βούτηξε” στο κενό από αερογέφυρα (Φωτό)!

Κρήτη: Μυστηριώδης τραυματισμός τρίχρονου παιδιού που δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική – Έπεσε από τα 6 μέτρα!

Ρόδος: Γνωρίστε την πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις – Η γλυκιά Κατερίνα που έγινε θέμα για τους βαθμούς της!

Ηράκλειο: Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος – Νύφη και γαμπρός συγκίνησαν τους πάντες (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε