Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κομοτηνή: Ο Λάκης Λαζόπουλος διαδηλώνει και επιτίθεται στην κυβέρνηση – ”Κάνουν ανόητες ενέργειες λίγο πριν τα παρατήσουν” (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από inkomotini.gr
ΦΩΤΟ από inkomotini.gr

Στους δρόμους ο δημοφιλής καλλιτέχνης στα μέρη που υπήρξε φοιτητής – Τα όσα είπε για την κυβέρνηση και το χρέος συζητήθηκαν πολύ…

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στην Κομοτηνή για τις επετειακές εκδηλώσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του οποίου υπήρξε φοιτητής του.

Καθώς ενημερώθηκε όμως για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Κομοτηνής της ΔΕΗ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο πακέτο προς πώληση του σχετικού νομοσχεδίου, έδωσε και ο ίδιος το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

“Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και όχι μέσα από την εκποίησή της”, είπε και εξέφρασε την άποψη περί…ορατής ημερομηνίας λήξης της κυβέρνησης, καταλογίζοντας σε αυτήν “ανόητες ενέργειες λίγο πριν τα παρατήσουν στη μέση του δρόμου”.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τόνισε ακόμα πως ”οι κυβερνώντες “θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων”. Παράλληλα, ο κ. Λαζόπουλος τόνισε για μια πολλοστή φορά, πως “το δημόσιο χρέος είναι φτιαχτό, είναι χρέος των τραπεζών, και οι Έλληνες δεν έχουν καμία υποχρέωση διασώσουν τις τράπεζες”. Δείτε το βίντεο…

Πηγή: inkomotini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάτρα: Σκοτώθηκε νεαρή φοιτήτρια με τον αγαπημένο της – Σπαραγμός για τον θάνατο του άτυχου ζευγαριού!

Γιάννενα: Η γέννα που έγινε θέμα συζήτησης – Η πιο όμορφη και αισιόδοξη είδηση της ημέρας!

Ηλεία: Τον διαμέλισε αυτοκίνητο στην εθνική οδό – Φρικτός θάνατος για οδηγό που έκανε ένα μοιραίο λάθος!


Σύρος: Χόρεψε και έπαθε ανακοπή καρδιάς μπροστά στη γυναίκα του – Η μουσική σταμάτησε και το γλέντι τελείωσε πρόωρα (Φωτό)!


Χανιά: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο παραμυθένιος γάμος του εγγονού του – Νέες φωτογραφίες από τα όσα έγιναν στα Σφακιά!

Θεσσαλονίκη: Η παραλία γέμισε νύφες – Η μία φωτογράφηση μετά την άλλη με θέα τον Θερμαϊκό (Φωτό)!

Ηλεία: Η μαγεία της Disney έδεσε στο Κατάκολο – Γνωρίστε το κρουαζιερόπλοιο όνειρο ”Disney Magic” (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Δρόμος… γεμάτος εμπόδια – Η φωτογραφία από την Ασπροβάλτα που κάνει θραύση στα social media!


Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε