Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κως: ”Φώναξε τον φίλο του για να παρακολουθήσει το βιασμό μου” – Φρίκη σε διαμέρισμα του νησιού για νεαρή γυναίκα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή και εντός της ημέρας θα προσπαθήσει να μειώσει την ποινή του…

Την ποινή κάθειρξης 10 ετών χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα θα επιχειρήσει να μειώσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, 37χρονος Καλύμνιος ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 24χρονης (τότε) Αγγλίδας το 2005 στην Κω.

Ο 37χρονος είχε κριθεί ένοχος κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου τον Οκτώβριο του 2011, ενώ καταδικαστική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας. Σε ό,τι αφορά την ποινή, ο κ. εισαγγελέας είχε προτείνει κάθειρξη 12 ετών όμως τελικά το δικαστήριο του επέβαλλε 10 έτη χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στις 16 Μαΐου 2005 το πρωί η τότε 24χρονη Αγγλίδα. Όπως η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς, το προηγούμενο βράδυ, μετά τη διασκέδαση της σε μπαρ της περιοχής, ο 28χρονος –τότε- χρησιμοποιώντας σωματική βία, την εξανάγκασε να επιβιβασθεί το αυτοκίνητο του προκειμένου να την μεταφέρει σπίτι του.

Στη διαδρομή το αυτοκίνητο χάλασε και ο 28χρονος τηλεφώνησε σε φίλο του, ο οποίος και τους μετέφερε στη περιοχή ʼΑγιος Νεκτάριος της Κω, όπου ήταν το σπίτι του δράστη. Εκεί – σύμφωνα με τη παθούσα- ασκώντας σωματική βία την βίασε. Λίγη ώρα μετά την καταγγελία της Αγγλίδας ο 28χρονος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σάμος: Τραγωδία με νεκρούς μετανάστες στο Αιγαίο – Πνίγηκαν δύο γυναίκες που έμειναν αβοήθητες – Βυθίστηκαν τα σκάφη που τους μετέφεραν (Φωτό)!

Ηλεία: Το καλαμπούρι που… έφερε δάγκωμα – Οι λέξεις που έκαναν έξαλλο υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές!

Ξάνθη: Τι φαντάζεστε ότι παρακολουθούν από την ταράτσα οι 7 κύριοι της φωτογραφίας – Δείτε φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε