Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Κούγιας για αρπαγή μικρού Φοίβου: “Πεποίθησή μου είναι ότι το παιδί είναι καλά” ΒΙΝΤΕΟ

Κούγιας για αρπαγή μικρού Φοίβου: “Πεποίθησή μου είναι ότι το παιδί είναι καλά” ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για τη συνάντηση που είχε για την υπόθεση του μικρού Φοίβου, που εξακολουθεί να αγνοείται μετά την αρπαγή του από τον πατέρα του.

Τόνισε ότι δεν είναι βέβαιος ότι ο άνθρωπος που συναντήθηκε μαζί του, είναι ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος της Χαλκιδκής και πατέρας του 4χρονου Φοίβου. Η συνάντηση έγινε στις 8 Ιανουαρίου μετά από επικοινωνία του άνδρα, με τη γραμματέα του Αλέξη Κούγια.

“Τον άνθρωπο δεν τον έχω συναντήσει παρά ελάχιστα λεπτά… Με ενημέρωσε η γραμματέας μου ότι θέλει να με συναντήσει ο δράστης του εγκλήματος της Χαλκιδικής… Πράγματι επικοινωνήσαμε και μου είπε ότι θέλει να με συναντήσει. Υπολόγισα ότι ήταν κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. Εκείνος μου είπε να συναντηθούμε στην περιοχή των Αθηνών. Το πρώτο που με ενδιέφερε ήταν αν μπορούσα να βοηθήσω αυτό το αγγελούδι να πάει εκεί που πρέπει να πάει. Τονίζω συνεχώς το ενδεχόμενο να μην είναι αυτός… Φοβόμουν μήπως με χρησιμοποιήσουν για να παραπλανήσουν. Για να συγκεντρωθεί το ενδιαφέρον σε άλλο μέρος”…

Ο Αλέξης Κούγιας λέει ότι “σε καμία περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια δε συνεργάστηκα με διωκτικές αρχές, δε συνεργάστηκα με τις αρχές τις εισαγγελικές και της δικαιοσύνης,  ώστε να τους διευκολύνω στην αποκάλυψη οποιουδήποτε εγκλήματος. Αυτό είναι δική τους δουλειά. Η προσωπική μου ευθύνη ήταν, εφόσον τον αναλάμβανα, να προασπίσω το δικό του συμφέρον”.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι όταν ο άνδρας πήγε στο ραντεβού, δεν φαινόταν να έχει παιδί στο αυτοκίνητο. “Πεποίθησή μου είναι ότι το παιδί είναι καλά. Κοίταξα να τον πιέσω. Ίσως ήταν λάθος, του έδωσα 2 ώρες (για να επιστρέψει το παιδί) και μετά εξαφανίστηκε”.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε