Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κοζάνη: Μπήκε στο σπίτι και αποκεφάλισε τη μάνα του – Χειροπέδες στον μητροκτόνο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει την Κοζάνη – Ο δράστης σκότωσε τη μητέρα του, με πρωτοφανή αγριότητα…

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (14-04-2013) στο σπίτι που ζούσε η 74χρονη στο κέντρο της Κοζάνης. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της από το σπίτι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί έμπαιναν στο σπίτι και την έβρισκαν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο σπίτι έφτασε και ιατροδικαστής που διαπίστωσε πως η 74χρονη έφερε ”ολική τομή στην πρόσθια τραχηλική χώρα και τραύμα στο πρόσωπο από μαχαίρι”. Γείτονες είπαν στους αστυνομικούς πως λίγη ώρα πριν τη δολοφονία, είχαν δει τον γιο της να μπαίνει στο σπίτι.

Άρχισαν να τον αναζητούν και λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 49χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του και πάνω του βρέθηκε το μαχαίρι του φονικού.

Ο δράστης φέρεται να είχε συνεχή φραστικά επεισόδια τις τελευταίες μέρες με την ηλικιωμένη γυναίκα, πριν την κατακρεουργήσει. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα στο άψυχο σώμα της. Ο 49χρονος, που κατά το παρελθόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα, κρατείται σε αστυνομικό τμήμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Κατέβηκε από το μηχανάκι και αυτοκτόνησε στη γέφυρα του Άνω Αλισσού!

Αγρίνιο: Αυτοκτονία μετά από τροχαίο; – Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι!

Αχαϊα: Δάκρυα για την 10χρονη Βασιλική – ”Λύγισε” μετά από μάχη σε νοσοκομείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε