Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Απίστευτο φιάσκο της αστυνομίας – Κρατούμενος τους άφησε να τον περιμένουν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί έδειξαν εμπιστοσύνη στον κρατούμενο που είχαν συλλάβει και το πλήρωσαν ακριβά…

Η ιστορία με τον 73χρονο που πυροβόλησε το σκυλί του μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων στην πόλη των Μοιρών φαίνεται ότι δεν είχε καλό τέλος ούτε για την Ελληνική Αστυνομία που – προς στιγμήν – συνέλαβε τον ηλικιωμένο, αλλά στη συνέχεια… κατάφερε να αποδράσει!

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας αμέσως μετά την πράξη του χθες το μεσημέρι (06-11-2013), έγινε αντιληπτός από μικρούς και μεγάλους, υπήρξε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και αμέσως συνελλήφθη. Οδηγήθηκε στο Τμήμα και όταν κλήθηκε από τους αστυνομικούς να παραδώσει την καραμπίνα με την οποία είχε πυροβολήσει το σκυλί εκείνος τους ζήτησε να τον πάνε στο σπίτι του όπου και την είχε κρύψει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έδειξαν εμπιστοσύνη (!) και δέχτηκαν να μεταφέρουν τον κρατούμενο στο σπίτι για να πάρουν την καραμπίνα και να ολοκληρώσουν τη δικογραφία. Δεν τα υπολόγισαν όμως καλά και έτσι όταν έφτασαν στο σπίτι οι τρεις αστυνομικοί με τον κρατούμενο, εκείνος…. έφυγε από την πίσω πόρτα αφήνοντας τους μέσα στο σπίτι να τον περιμένουν!

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Επέστρεψαν στο τμήμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως συνελήφθησαν και οι τρεις αστυνομικοί για απόδραση κρατουμένου. Βεβαίως λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα ωστόσο από εκείνη την ώρα όλοι αναζητούν τον 73χρονο σε όλο τον κάμπο της Μεσαράς ενώ εκείνος έχει γίνει … καπνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λάρισα: Σκοτώθηκε 12χρονος μαθητής – Ανείπωτη τραγωδία στο σπίτι που βλέπετε!


Ηράκλειο: Μπήκε σπίτι και βρήκε νεκρό τον αδερφό του – Τα ουρλιαχτά του ξεσήκωσαν τη γειτονιά!

Ρόδος: Ο εφιάλτης της φοιτήτριας ξεκίνησε όταν έβαλε την κάρτα στο ΑΤΜ!

Τρίκαλα: Η φωτογραφία της δασκάλας που κάνει θραύση στο facebook!

Κωσταλέξι: Μια μέρα σαν σήμερα που συγκλόνισε τη χώρα – Φωτό!

Κρήτη: Αγαπήθηκαν στην Κίνα και παντρεύονται στα Χανιά – Γάμοι… που θα συζητηθούν!

Τρίκαλα: Το χαρτονόμισμα των 500€ που έκανε τους ταξιτζήδες να βγάζουν φωτογραφίες!


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε