Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Αστυνομικοί και συγγενείς ζητούν πληροφορίες για τον εικονιζόμενο παππού!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στο κόκκινο η αγωνία για τον 78χρονο που είναι νεφροπαθής και πάσχει από άνοια – Οι συγγενείς του εκλιπαρούν όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές…

Ξεκινούν ξανά σήμερα, οι έρευνες για τον 78χρονο άνδρα που, εξαφανίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι στο οποίο ζούσε με τη σύζυγό και το γιο του, στην οδό Κλεομένους στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, Κνωσού.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το σπίτι τη στιγμή που έμεινε μόνος, καθώς η σύζυγός του πήγε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί το γιο της που νοσηλεύεται. Αστυνομία και ΕΜΑΚ θα ξεκινήσουν ξανά τις έρευνες, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 78χρονου, που απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τον έχει δει, να δώσει την πολύτιμη πληροφορία στις αρχές, προκειμένου ο ηλικιωμένος που είναι νεφροπαθής και επίσης πάσχει από άνοια, να εντοπιστεί και να υποβληθεί σήμερα στην, απαραίτητη για τη ζωή του, αιμοκάθαρση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι έρευνες πια δεν περιορίζονται στην περιοχή της Κνωσού, αλλά επεκτείνονται σε Φορτέτσα και Βασιλειές, με τις αρχές να αξιοποιούν κάθε κουβέντα που οι οικείοι του 78χρονου τον θυμούνται να έλεγε.

Ο ηλικιωμένος είναι ψηλός, αδύνατος, με μουστάκι και φοράει γυαλιά. Όταν χάθηκε φορούσε γκρι πουκάμισο, πράσινη ζακέτα, σκούρα γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Τα χέρια του έχουν εμφανή σημάδια από τις αιμοκαθάρσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καλάβρυτα:”Ο Αμβρόσιος είναι επικίνδυνος – Εξαγριώνει τα ένστικτα απλών ανθρώπων”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε