Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτοκτονία στις καλοκαιρινές διακοπές – ”Πάγωσε” η καμαριέρα του ξενοδοχείου που μπήκε στο δωμάτιο του αυτόχειρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι φωνές της γυναίκας που ήρθε πρώτη αντιμέτωπη με τη σκληρή εικόνα, ξεσήκωσε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…

Πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο λόγος για έναν 45χρονο Ιταλό που το τελευταίο τετράμηνο διέμενε στον Άγιο Νικόλαο και εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 45χρονο σε αυτή την πράξη απελπισίας δεν έχουν γίνει γνωστοί ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αντιμετώπιζε σοβαρα ψυχολογικά προβλήματα και για ένα διάστημα είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο 45χρονος αυτόχειρας είχε έρθει στο νησί εδώ και 4 μήνες και διέμενε σε τουριστικό κατάλυμμα προσωρινά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα από το 45χρονο που να εξηγεί τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος.

Η αυτοκτονία έγινε γνωστή το πρωί, όταν μία καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε τον 45χρονο απαγχονιμένο.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Ασύλληπτη τραγωδία με συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δύο νεκροί στο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια της απογείωσης!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε