Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Φοροτεχνικός πέθανε μετά από γλέντι – Την βρήκε νεκρή ο άντρας της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ FOTOLIA
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ FOTOLIA

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Βιάννου ο χαμός της φοροτεχνικού Αλίκης Σπανάκη που άφησε αναπάντεχα την τελευταία της πνοή

τα ξημερώματα της Κυριακής (01-09-2013). Σύμφωνα με το prismanews.gr, η γυναίκα με τον σύζυγό της και πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής συμμετείχαν στο γλέντι που είχε στηθεί το βράδυ του Σαββάτου στον Κερατόκαμπο.

Κάποια στιγμή η γυναίκα αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και ζήτησε από το σύζυγό της να την πάει σπίτι. Ο ίδιος επέστρεψε στο γλέντι ενώ όταν τα ξημερώματα γύρισε στο σπίτι βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή. Η είδηση βύθισε στο πένθος την περιοχή με την οικογένεια της άτυχης γυναίκας να είναι απαρηγόρητη από τον αναπάντεχο χαμό της.

”Ο αγώνας της Αλίκης για τις φορολογικές δηλώσεις, ένας αγώνας που δίνουμε όλοι οι λογιστές αυτό το διάστημα και οι πιέσεις που δεχόμαστε, τη λύγισαν” δήλωσε στο flashnews.gr ο δήμαρχος Βιάννου και πρόεδρος των Φοροτεχνικών Παύλος Μπαριτάκης. ”Ακόμα και το Σάββατο το πρωί, λίγες ώρες πριν την τραγωδία μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τις φορολογικές δηλώσεις. Είμαστε όλοι πιεσμένοι. Είναι μεγάλη απώλεια για τον κλάδο μας” τόνισε εμφανώς συγκλονισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Θρίλερ με θάνατο αγρότη – Βρέθηκε μαχαιρωμένος στην καρδιά!

Φθιώτιδα: Ξύπνησαν με σεισμό 3,5 Ρίχτερ στην Τιθορέα!

Ρέθυμνο: ”Καρφώθηκε” κάγκελο στο πόδι νεαρού – Τον βρήκαν να σφαδάζει στους πόνους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε