Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κρήτη: “Φως” με την κατάθεσή τους αναμένεται να ρίξουν οι φίλοι του Κώστα Χαιρέτη

Κρήτη: “Φως” με την κατάθεσή τους αναμένεται να ρίξουν οι φίλοι του Κώστα Χαιρέτη

Αύριο, θα κληθούν να καταθέσουν στην πταισματοδίκη, οι νεαροί που σαν παρέα είχαν “βγει” τη νύχτα του Σαββάτου και οι οποίοι φέρονται να άκουγαν τα βογγητά του Κώστα Χαιρέτη, όταν τον χτυπούσαν αστυνομικοί σε ένα μικρό δωμάτιο.

Κάθε πτυχή της υπόθεσης του καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού του 18χρονου Κώστα Χαιρέτη ζητά να διερευνηθεί η προϊσταμένη της εισαγγελίας Ηρακλείου, Σταυρούλα Στεφανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η εισαγγελική λειτουργός έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διερεύνηση της υπόθεσης την οποία παρακολουθεί στενά και προς κάθε κατεύθυνση ώστε με την ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας να έχουν απαντηθεί όλα τα κρίσιμα ζητήματα και να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά από καμία πλευρά.

Χθες (09-04-2012) την επισκέφθηκε στο γραφείο της ο δικηγόρος της οικογένειας Χαιρέτη, Αντώνης Επιτροπάκης, ο οποίος της γνωστοποίησε την πρόθεση των στενών συγγενών του 18χρονου να διορίσουν τεχνικούς πραγματογνώμονες τόσο σε σχέση με το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του Αστυνομικού Μεγάρου για την επίμαχη νύχτα, όσο και σε σχέση με την ιατροδικαστική εξέταση του 18χρονου ως προς την βλάβη που έχει υποστεί σε ζωτικά όργανα, όπως το πάγκρεας, από τα χτυπήματα που δέχτηκε, όπως καταγγέλλεται.

Ως προς το πρώτο σκέλος, η οικογένεια που δεν έχει ακόμα δει το περιεχόμενο του βίντεο, θα επιδιώξει να ξεκαθαρίσει αν έχει γίνει η οποιαδήποτε προσπάθεια “πειράγματος” του επίμαχου υλικού. Αυτό είναι πολύ πιθανόν να γίνει και σήμερα.

Πάντως αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι τόσο ο 18χρονος όσο και οι φίλοι του εμφανίζονται να αποχωρούν από το Αστυνομικό Μέγαρο κανονικά και όχι υπό συνθήκες έκτακτης ανάγκης, δηλαδή με τον Κώστα Χαιρέτη υποβασταζόμενο λόγω του βάναυσου ξυλοδαρμού που είχε προηγηθεί με βάση πάντα την καταγγελία.

Η έρευνα αναπόφευκτα θα επεκταθεί και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου θα ζητηθεί πλήρης ιατρικός φάκελος σε σχέση με την αντιμετώπιση που είχε ο 18χρονος όταν πήγε στο ΠΑΓΝΗ. Θα ζητηθεί δηλαδή να υπάρξει επίσημη απάντηση σε σχέση με την διάγνωση που έκαναν οι γιατροί, οι οποίοι τελικά έκριναν ότι ο νεαρός είναι καλά και δεν χρειαζόταν εισαγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
18χρονος χαροπαλεύει μετά από άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς! Tι καταγγέλει στο Newsit η μάνα – Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε