Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Η απάντηση του πρίγκιπα Σαλμάν για το επεισόδιο στον παιδότοπο του Ηρακλείου – Νέες αφίξεις της βασιλικής οικογένειας στην Ελούντα!

ΦΩΤΟ από cretapost.gr
ΦΩΤΟ από cretapost.gr

Ένα 24ωρο μετά τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν σάλο για απαίτηση του Σαουδάραβα κρίσου να εκκενωθεί γνωστός παιδότοπος, ο διάδοχος του θρόνου δίνει τη δική του απάντηση μέσω κύκλων του…

Τη δική τους εκδοχή για τα όσα έγιναν την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, σε παιδότοπο στην περιοχή του Ηρακλείου, δίνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, που κάνουν τις ημέρες αυτές διακοπές στην Κρήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, υποστήριξαν ότι ναι μεν πήγαν με τους σωματοφύλακές τους στον ιδιωτικό παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά ηλικίας 1,5 έως 6 ετών αντίστοιχα, ωστόσο δεν απαίτησαν να εκκενωθεί ο παιδότοπος.

Άλλωστε όπως ανέφεραν πήγαν εκεί τα παιδιά τους για να δουν και να παίξουν με άλλα παιδιά, ζήτησαν να είναι μαζί τους στο χώρο 4 νταντάδες και η μητέρα τους, κάτι που δεν έγινε δεκτό αφού όπως τους ενημέρωσαν υπάρχει προσωπικό για να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, να προσέχει τα παιδιά. Έτσι πλήρωσαν και έφυγαν, συνοδευόμενοι πάντα από τους σωματοφύλακές τους.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα και άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας, με τις νταντάδες τους για τα παιδιά, τον προσωπικό τους σεφ, φρουρούς ασφαλείας και δεκάδες βαλίτσες, αφίχθησαν το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Elounda Beach στην Ελούντα, προκειμένου να κάνουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες διακοπές στο νησί.

Πρόκειται για συνολικά 40 μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν ενοικιάσει 30 σουίτες και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Κρήτης στο πολυτελές συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έβρος: Έπιασε τον άντρα της στον ύπνο και τον σκότωσε στο ξύλο με μαγκουρα – Αποκαλύψεις για τη δολοφονία που συγκλονίζει (Βίντεο)!

Πάτρα: Θάνατος την ώρα της εξέτασης σε δημόσιο νοσοκομείο – Οι γιατροί δεν πρόλαβαν να τον σώσουν!

Θεσσαλονίκη: Το γράμμα μαθήτριας της Γ Λυκείου στον Μάκη Βορίδη που συγκλονίζει – Δείτε φωτό και βίντεο!

Βόλος: Η γυναίκα που έδωσε 1.000€ για να κερδίσει 6.000€ – Η απίστευτη υπόθεση που προκαλεί πολλές συζητήσεις!

Ρόδος: Η δικηγόρος που άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου και τα έχασε – Η απόφαση δεν ήταν αυτή που περίμενε!

Ρόδος: Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες αεροπλάνου – Σηκώθηκαν τη λάθος στιγμή για να πάνε στην τουαλέτα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε