Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Η κακοκαιρία στην κάμερα – Πτώσεις δέντρων και κλειστά σχολεία!

Η εικόνα στο λιμάνι του Ηρακλείου
Η εικόνα στο λιμάνι του Ηρακλείου

Πολλά προβλήματα στους δρόμους, με νταλίκες να διπλώνουν – Οι δυνατοί άνεμοι ‘‘χτυπούν” το λιμάνι και κέντρο του Ηρακλείου…

Kανένα σχολείο δεν άνοιξε σήμερα στο Οροπέδιο Λασιθίου εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την περιοχή αλλά και ολόκληρη την Κρήτη. Αρκετά σημεία στο οδικό δίκτυο κρύβουν παγίδες. Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να μεταφέρουν τους μαθητές εξαιτίας του κινδύνου που υπάρχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή το χιόνι αγγίζει τους 3 πόντους ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Κλειστά όμως και τα σχολεία στα Ανώγεια για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του δριμύ ψύχους και της κακοκαιρίας.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Πολλά τα προβλήματα όμως και στη Βιάννο από το χιόνι που καλύπτει το οδόστρωμα. Νταλίκες δίπλωσαν στη θέση Σπαστήρα – μεταξύ Βιάννου και Αμιρών – σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΣΚΑΙ Κρήτης, ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης. “Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς τόσο μεγάλων οχημάτων όσο και επιβατικών”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαριτάκης ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά για προληπτικούς λόγους.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Εν τω μεταξύ, εννέα συνολικά δέντρα ξερίζωσαν οι δυνατοί άνεμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει 5 φορές στο Ηράκλειο από δέντρα που ξεριζώθηκαν και έπεσαν είτε πάνω σε αυτοκίνητα είτε πάνω στους δρόμους σε διάφορες περιοχές. Από τις πτώσεις δέντρων δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό καθώς ούτε αναφορά για σοβαρές υλικές ζημιές, εκτός από το ΙΧ στα Καμίνια που υπέστη μικρές υλικές ζημιές από δέντρο που έπεσε πάνω του.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Και στους υπόλοιπους Νομού όμως ξεριζώθηκαν δέντρα και πιο συγκεκριμένα 1 στον Άγιο Νικόλαο, 1 στο Ρέθυμνο και δύο στον Νομό Χανίων όπου εκεί περίπτωση ένα ΙΧ υπέστη μικρές υλικές ζημιές από δέντρο που έπεσε πάνω στο μπαμπρίζ. Δείτε στο επόμενο βίντεο την εικόνα από το λιμάνι του Ηρακλείου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλία: Δολοφονία στον δρόμο που βλέπετε – Τον σκότωσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι!

Κρήτη: Η απόφαση που ανακούφισε τον βιαστή 8χρονου παιδιού – ”Βράζει” η μητέρα του αγοριού!

Πάτρα: Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία γυναίκας – Την βρήκαν κρεμασμένη σε δέντρο!


Ρόδος: Ο ανάπηρος χορευτής που καθήλωσε και μάγεψε το κοινό – Δείτε το βίντεο!


Τρίκαλα: Τα λόγια και ο αβάσταχτος πόνος του άντρα που συγκίνησαν το δημοτικό συμβούλιο!


Ψηλορείτης: Αυτό είναι το πιο ψηλό σημείο της Κρήτης – Δείτε τη θέα από υψόμετρο 2.456 μέτρων!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε