Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: Η πιο μεγάλη μέρα για τον 12χρονο Νικήτα – Στον κόσμο του ο Ολλανδός κλόουν!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

– Εξαιρετικά κρίσιμη η σημερινή μέρα για το 12χρονο παιδί που μαχαιρώθηκε από τον Ολλανδό κλόουν
– Οι γιατροί θα επιχειρήσουν διακοπή της καταστολής και στη συνέχεια την αποσωλήνωση του μικρού
– Σάλος από τις δηλώσεις της μητέρας του δράστη που υποστηρίζει ότι το παιδί της είναι αυτιστικό
– Απαρηγόρητη αλλά ικανοποιημένη από τους Έλληνες γιατρούς η μητέρα του Νικήτα

Προσπάθεια για διακοπή της καταστολής και αν όλα πάνε καλά αποσωλήνωσης, θα γίνει μέχρι το απόγευμα από τους γιατρούς του νοσοκομείου “Αγλαία Κυριακού” στον 12 χρονο Νικήτα. ‘Οπως είπε στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Χάρης Τομπούλογλου, το παιδί είναι σταθερό αιμοδυναμικά, δηλαδή δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει για το αν το σοβαρό τραύμα που φέρει στη σπονδυλική στήλη, θα του αφήσει μόνιμο κινητικό πρόβλημα.

Ο κ. Τομπούλογλου είπε ότι γιατροί προχωρούν βήμα-βήμα με ιδιαίτερη προσοχή, και αν όλα πάνε καλά, ο μικρός μπορεί να παραμείνει στο κέντρο πρώιμης, φυσικής αποκατάστασης παιδιών, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο “Αγλαϊα Κυριακού”

Στο μεταξύ την εμπιστοσύνη της στους έλληνες γιατρούς έδειξε η τραγική μητέρα του παιδιού από τη Ρωσία,  εκφράζοντας την επιθυμία της να μείνει με τον γιο της στην Ελλάδα έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι της ρωσικής κυβέρνησης επικοινώνησαν με τη μητέρα και της πρότειναν να μεταφερθεί το παιδί σε νοσοκομείο της Ρωσίας. Η ίδια φέρεται να τους απάντησε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση που έχει από το ελληνικό σύστημα υγείας και τους γιατρούς και ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα μέχρι το παιδί να γίνει καλά. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ο Ολλανδός κλόουν, που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε 20 φορές το 12χρονο αγόρι, φέρεται να είναι αυτιστικός! Αυτό τουλάχιστον δήλωσε η μητέρα του, σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα Hart van Nederland της Ολλανδίας. Μάλιστα, η ίδια είπε, ότι η ίδια είχε επιφυλάξεις για το αν θα πρέπει να μείνει μόνος του ο γιος της στο νησί και να εργαστεί στο ξενοδοχείο αλλά… κάποιοι τη διαβεβαίωσαν ότι ο 20χρονος θα είναι υπό επιτήρηση.

Ο 20χρονος Ολλανδός μάλιστα, φέρεται να λάμβανε και επίδομα αναπηρίας πέρσι και να εργαζόταν σε ειδικό πρόγραμμα. Το πρόβλημά του, φέρεται να είναι στη συγκέντρωσή του. Η προσοχή του αποσπάται εύκολα…

Η μητέρα του 20χρονου πάντως, που είναι ελληνικής καταγωγής – όπως αποκάλυψε η αδερφή του 20χρονου στην εκπομπή ΜΙΛΑ – αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα στην Κρήτη, για να βρεθεί κοντά στο παιδί της και να καταθέσει.

Οι διώξεις, η απολογία της Δευτέρας και σοκαριστική ψυχραιμία στην απολογία του

Ο εισαγγελέας άσκησε πονική δίωξη σε βάρος του 20χρονου Ολλανδού για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή. Ο νεαρός, πήρε προθεσμία για τις 11.00 το πρωί της Δευτέρας για να απολογηθεί. Όσον αφορά στην εκπροσώπησή του το Δικαστήριο θα ορίσει δικηγόρο προς υπεράσπιση του 20χρονου.

Πάντως, ο ίδιος, φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης…
Φέρεται να ρωτά πότε θα τελειώσει η ανάκριση, πότε θα φάει, πότε θα πάρει το μισθό του, για να φύγει και να επιστρέψει… στην καθημερινότητά του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”. Οι γιατροί έχουν σοβαρούς φόβους, ότι μπορεί το παιδί να μη μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του, καθώς κάποιες από τις μαχαιριές “χτύπησαν” τη σπονδυλική στήλη του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Ξέθαψε τη νεκρή γυναίκα του επειδή δεν μπορούσε να ζήσει μακριά της!

Ηλεία: Θάνατος σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου – Η κόρη βρήκε νεκρή τη μητέρα της!

Ρόδος: Αυτοκτόνησε έμπορος έξω από ξενοδοχείο – Κρεμάστηκε σε δέντρο!

Χάλκη: Τραγωδία στο πλοίο ”Πρέβελης” – Επιβάτης έπεσε νεκρός!

Πάτρα: Έμεινε στην φυλακή 5 μήνες ενώ ήταν αθώος – Απόφαση σταθμός για αποζημίωση!


Κεφαλλονιά: Χτύπημα στο βυθό – Αδερφή εναντίον αδερφού με ψαροντούφεκο!

Θεσσαλονίκη: Ληστής χαρίζει ζωή με τον θάνατό του – Έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού!

Πύργος: Σκοτώθηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο γιος της – Οδύνη για τον θάνατο μητέρας 7 παιδιών!

Χανιά: Το προγαμιαίο γλέντι πήρε δυσάρεστη τροπή για τον γαμπρό και τον αδερφό του…

Χαλκιδική: Η κοπέλα που αναστέναζε στο νοσοκομείο, δεν ήθελε να δει γιατρό…


Αχαϊα: Το κοριτσάκι των φαναριών ”πλήρωσε” τις πενιχρές εισπράξεις της ημέρας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε