Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: ”Καλύτερα να μην αγόραζα το ροτβάιλερ ποτέ” – Αγωνία για το μάτι του μωρού που δέχθηκε την επίθεση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταφέρθηκε το μωρό 20 μηνών που δέχθηκε την επίθεση του ροτβάιλερ. Απαρηγόρητος ο πατέρας της περιγράφει σκέψεις και συναισθήματα…

Στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τέταρτης (27-07-2016) το 20 μηνών κοριτσάκι, που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ που ανήκε στην οικογένειά της, στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από το Ηράκλειο στην Αθήνα, και στη συνέχεια στο νοσοκομείο “Αγία Σοφία” προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα με το αριστερό μάτι του παιδιού αφού έφερε μεγάλο και βαθύ τραύμα πάνω από το φρύδι. Υπενθυμίζεται ότι το μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ενώ κρίθηκε απαραίτητη ή μεταφορά του στην Αθηνα, κάτι που έγινε αμέσως μόλις σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα στο παιδί, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως είχαν βγει βόλτα με το μωρό και το ροτβάιλερ. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, το σκυλί στράφηκε στο βρέφος και άρχισε να το δαγκώνει. Στο σημείο έτρεξαν αυτόπτες μάρτυρες που προσπάθησαν να απομακρύνουν το ροτβάιλερ και τα κατάφεραν. Μάλιστα, άνθρωποι που είδαν το παιδί αιμόφυρτο στην αγκαλιά της μητέρας του, στην είσοδο του νοσοκομείου, μιλούν για ένα σοκαριστικό θέαμα.

«Αγόρασα το ροτβάιλερ πριν από δέκα ημέρες. Το είχαμε στο σπίτι και έπαιζε με το παιδάκι μου. Δεν περιμέναμε να του επιτεθεί. Είμαι παρά πολύ σοκαρισμένος γιατί όλα έγιναν γρήγορα και μπροστά στα μάτια μας. Καλύτερα να μην το είχα αγοράσει ποτέ», εξομολογείται ο πατέρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε