Πέμπτη, 16 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρήτη: Λαχτάρα στον αέρα σε πτήση αεροπλάνου για Θεσσαλονίκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το αεροπλάνο απογειώθηκε κανονικά από το αεροδρόμιο Καζαντζάκης, αλλά λίγα λεπτά αργότερα οι επιβάτες έζησαν στιγμές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν…

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα (10-07-2013) στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης, από άγνωστη βλάβη σε αεροσκάφος η οποία είχε ως αποτέλεσμα το αεροπλάνο να απογειωθεί, να προσγειωθεί και να απογειωθεί ξανά λίγη ώρα αργότερα.

Οι επιβάτες ρωτούσαν με αγωνία τις αεροσυνοδούς

Πιο συγκεκριμένα, ο πανικός και η αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση των επτά και μισή από το Ηράκλειο για Θεσσαλονίκη όταν οι επιβάτες είδαν πως το αεροπλάνο δεν πετούσε προς την συμπρωτεύουσα αλλά ξανά για το Ηράκλειο.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε επιτυχώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του prismanews.gr και αμέσως άρχισε να διενεργείται έλεγχος για την αποκατάσταση της βλάβης η οποία προκάλεσε την αναστάτωση στους επιβάτες.

Η βλάβη εντοπίστηκε, επιδιορθώθηκε και το αεροπλάνο απογειώθηκε για δεύτερη φορά λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ με προορισμό την Θεσσαλονίκη, με τους επιβάτες να αγωνιούν μέχρι να προσγειωθούν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Το ξέσπασμα του πατέρα για την παιδοκτόνο γυναίκα του!

Πάτρα: Οι μάρτυρες στο δικαστήριο ήταν οι δολοφόνοι – Ανατροπή σε δύο φρικτά εγκλήματα!

Κατερίνη: Καταδικάστηκαν για τον θάνατο γυναίκας μετά από γέννα!

Χανιά: Αφιέρωμα του BBC για την πιο… άγνωστη παραλία της Κρήτης!

Αγρίνιο: Ο ολόγυμνος άντρας που φορούσε την μπλούζα σε… λάθος σημείο!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε