Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Οι ληστές μπήκαν τα μεσάνυχτα και έφυγαν στις 06.00!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Όλες αυτές τις ώρες βρίσκονταν πάνω από το κεφάλι της άτυχης ιδιοκτήτριας για να μάθουν που υπάρχουν τα χρήματα – Η… ανάκριση περιελάμβανε δέσιμο καθώς και φίμωση της γυναίκας

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της, στα χέρια αδίστακτων ληστών. Πρόκειται για μία 92χρονη γριούλα η οποία είδε τους ληστές να εισβάλουν μέσα στο σπίτι της και να την κρατούν δεμένη και φιμωμένη μέχρι το πρωί.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας της γυναίκας, στην εφημερίδα Πατρίς… ”οι ληστές μπήκαν μέσα από την κουζίνα, αφού έσπασαν την πόρτα με κάποια πέτρα υποθέτω. Ήμουν στο κρεβάτι και ξύπνησα από το θόρυβο. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα πολύ. Δεν πρόλαβα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου. Ο ένας μου έλεγε διαρκώς που είναι τα λεφτά. Εγώ όμως λεφτά δεν είχα και τους το είπα”.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, η άτυχη γυναίκα ταλαιπωρήθηκε για αρκετές ώρες στα χέρια των ληστών αφού της ζητούσαν επιτακτικά χρήματα ενώ την είχαν δεμένη. Τελικά οι ληστές πείστηκαν στις 06.00 το πρωί ότι η 92χρονη δεν είχε χρήματα στο σπίτι και εξαφανίστηκαν. Όταν οι δράστες αναχώρησαν η ηλικιωμένη βρήκε τις δυνάμεις, σηκώθηκε και ενημέρωσε τους συγγενείς της και την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Μαρτύριο σε… σκηνοθεσία οικιακής βοηθού – Το θύμα ξύπνησε με γροθιές!

Ρέθυμνο: Οι βιαστές που σκότωσαν ηλικιωμένη δηλώνουν μετανιωμένοι – Βράζουν οι συγγενείς της άτυχης γιαγιάς!

Πάτρα: Δύο Αφρικανοί ξεγύμνωσαν παππού στη μέση του δρόμου για 20€!


Θεσσαλονίκη: Οι γυμνοί ποδηλάτες αποκαλύπτονται και στέλνουν μηνύματα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε