Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Πλησιάζει η πιο μεγάλη ώρα για τον κροκόδειλο – Τι δείχνουν οι θερμικές κάμερες στη λίμνη (Βίντεο)!

Πηγή Φωτογραφίας: Τηλεόραση ΣΚΑΪ
Πηγή Φωτογραφίας: Τηλεόραση ΣΚΑΪ

Οι εικόνες από τις θερμικές κάμερες προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες, που παρακολουθούν τις κινήσεις του περιβόητου κροκόδειλου

Σύσκεψη προετοιμασίας για την αιχμαλωσία του κροκόδειλου που έχει εντοπιστεί στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το διευθυντή Διαχείριση Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλη Μαμαγκάκη, θα εξεταστούν οι θέσεις στις οποίες έχει εντοπιστεί το τροπικό ζώο προκειμένου να αιχμαλωτιστεί γρήγορα «αλλιώς μπορεί να τον ψάχνουμε και όλο το καλοκαίρι».

Ο κ. Μαμαγκάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε επίσης, πως οι αρμόδιοι φορείς ενδιαφέρονται να μάθουν αν στο φράγμα υπάρχει και δεύτερος κροκόδειλος. Οι περιοχές όπου «συχνάζει» παρακολουθούνται συνεχώς με θερμικές κάμερες και οι εικόνες σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως είπε ο κ.Μαρινάκης στο Star, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και δεύτερος κροκόδειλος, χωρίς πάντως να θελήσει να αποκαλύψει περισσότερα για τις εικόνες που είδε…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα δείχνουν για ακόμα μία μέρα και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Το Sky News μετέδωσε πρώτο τις εικόνες που τράβηξε ο ΣΚΑΪ από ελικόπτερο, πάνω από το φράγμα των Ποταμών. Σε αυτό το βίντεο, ο κροκόδειλος φαίνεται στο κέντρο της λίμνης και ξαφνικά αρχίζει να κολυμπάει προς την ακτή.

Εκεί, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες κτηνοτρόφων κατεβαίνουν ζώα για να ξεδιψάσουν και μοιραία πέφτουν πάνω του…

Μέσα σ’όλα συνεχίζονται τα σχόλια στα social media και οι μαντινάδες. Μία από αυτές διάβασε στον αέρα του Βήμα FM, ο Θεόδωρος Πάγκαλος:

”Κι ας σε βαφτίσαν Μανωλιό η μοίρα σου διαφέρει,
άλλος στ’ Αμάρι βρέθηκε κι άλλος Στρασβούργο φεύγει”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάτρα: Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος φοιτητή μέσα σε μπαρ – Έπεσε νεκρός μπροστά στην παρέα του!

Σέρρες: Το 8χρονο κοριτσάκι που συγκίνησε μια ολόκληρη πόλη – Μεταφέρεται εσπευσμένα στο Ανόβερο της Γερμανίας!

Κοζάνη: Ο υπουργός που οδηγεί νταλίκα – Η εκτόνωση, τα σλάλομ και οι κόντρες των τελευταίων ημερών (Φωτό)!

Μύκονος: H… Κρίσι που έκανε τους πάντες να παραμιλούν – Το εντυπωσιακό πέρασμα του μοντέλου (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε