Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Στο κόκκινο η αγωνία για αγνοούμενο λουόμενο – Τον ψάχνουν από χθες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι ολονύκτιες έρευνες δεν απέφεραν καρπούς και οι συγγενείς του, ελπίζουν σε ένα θετικό νέο τις επόμενες ώρες…

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 76χρονου άντρα, που ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Γαλήνης στο Ρέθυμνο τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και εκτοτε αγνοείται. Ο 76χρονος είχε πάει για κολύμπι μόνος του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η θάλασσα ήταν κυματώδης καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Οι συγγενείς του 76χρονου ανησύχησαν καθώς ο ηλικιωμένος δεν έδινε σημειά ζωή και ο γιος του, που γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε πάει για κολύμπι στην Αγία Γαλήνη τον αναζήτησε ωστόσο μάταια και έτσι ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα ξεκίνησαν οι έρευνες με σκάφη του λιμενικού σώματος στις οποίες συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη.

Το βράδυ η επιχείρηση εντοπισμού από θαλάσσης του 76χρονου σταμάτησαν ωστόσο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας άντρες του λιμενικού πραγματοποίησαν επίγειες έρευνες που απέβησαν άκαρπες.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν ωστόσο οι συμμετέχοντες σε αυτές δεν είναι αισιόδοξοι καθώς οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί φτάνοντας τα 8 μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρανίου τόπος η Χίος – Απειλεί τα μαστιχοχώρια η φωτιά

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε