Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Στον εισαγγελέα για τη δολοφονία με τις μαγκούρες – Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Προβιδάκη!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Συγκλονίζει και ανήμερα της 25ης Μαρτίου η στυγερή δολοφονία του άτυχου άντρα – Ισχυρά μέτρα της αστυνομίας, μετά τις απειλές των συγγενών του…

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν το πρωί οι δύο νταήδες που εμπλέκονται στην φονική συμπλοκή – όπου φέρονται να χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 51χρονο Κωνσταντίνο Προβιδάκη – το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Αντισκάρι Μεσαράς.

Οι δύο δράστες έφτασαν τα δικαστήρια, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, στις 08.00 το πρωί ενώ ακόμα δεν έχουν στο γραφείο του εισαγγελέα καθώς αυτή τη στιγμή μελετάται η δικογραφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δύο δράστες οδηγήθηκαν τόσο πρωί στα δικαστήρια για να μην συμπέσει η διαδικασία με την παρέλαση που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.
Η περιοχή της δολοφονίας - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μαζί τους είναι οι συνήγοροι τους, ενώ φαίνεται πως τόσο ο 26χρονος όσο και ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Στην προανάκριση πάντως οι δύο επιχείρησαν να μεταθέσουν τις ευθύνες. Ο μεν 33χρονος υποστήριξε πως για το άγριο φονικό ευθύνεται ο 26χρονος, καθώς είχε προηγούμενα με το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος δράστης κρατούνταν από τις αρχές από το βράδυ της Κυριακής ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών και ο δεύτερος δράστης, 33 ετών, που φέρεται να είναι και ο βασικός κατηγορούμενος. Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον 24χρονο, αδερφό του 33χρονου, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Το τελευταίο αντίο στο θύμα

Σήμερα αναμένεται να γραφτεί και η τελευταία “πράξη” του δράματος καθώς το μεσημέρι κηδεύεται στις Γκαγκάλες ο 51χρονος Κωνσταντίνος Καρβουνάκης. Οι συγγενείς του απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων.

Στο μεταξύ, συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες, αμέσως μετά το έγκλημα στο Αντισκάρι. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του CretaPost, το αυτοκίνητο έχει γίνει… σμπαράλια αποδεικνύοντας το μένος των δραστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τρίκαλα: Μια ξαφνική αδιαθεσία ήταν η αρχή του τέλους του – Πέθανε μπροστά στη γυναίκα του!

Ξάνθη: Παρέλαση με αφίσες ανεπιθύμητων πολιτικών – Γέμισαν οι δρόμοι της πόλης (Φωτό)!

Κρήτη: ”Απολύσανε τη μαμά μου από τη δουλειά” – Το βίντεο της μικρής Όλγας που κάνει θραύση στα socila media!

Πάτρα: Ημίγυμνος και ημιλιπόθυμος σε παγκάκι μετά από άγριο σεξ – Τον βρήκαν ψαράδες της περιοχής!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε