Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Τα τσίπουρα και τα γλέντια της Νατάσας Καραμανλή στον Ψηλορείτη – Εικόνες από μια επίσκεψη που κρατήθηκε μυστική (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από Espresso
ΦΩΤΟ από Espresso

H τελευταία επίσκεψη της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή στην Κρήτη -ύστερα από χρόνια απουσίας- έγινε ινκόγκνιτο…

Οι Ανωγειανοί την αγαπούν πολύ και στις καρδιές τους εξακολουθεί να είναι η «προεδρίνα» τους. Τη σέβονται, την περιποιούνται και κυρίως την προστατεύουν. Ακριβώς γι’ αυτό η τελευταία επίσκεψη της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή στην Κρήτη -ύστερα από χρόνια απουσίας- έγινε ινκόγκνιτο και «κεκλεισμένων των θυρών», παρά το γλέντι με τη ρακή και τα κρητικά μεζεδάκια που στήθηκε για χάρη της.
ΦΩΤΟ από Espresso
ΦΩΤΟ από Espresso

Η συγκεκριμένη επίσκεψη, φωτογραφίες από την οποία δημοσιεύει η «Espresso», δεν έγινε αντιληπτή ούτε καν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού τόσο η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή όσο και οι Κρητικοί φίλοι της δεν ήθελαν καμία απολύτως δημοσιότητα.

Η γυναίκα που με τη σεμνή παρουσία και το γλυκό χαμόγελό της κατάφερε να κερδίσει τους Κρητικούς από την πρώτη κιόλας επίσκεψή της στο νησί, το καλοκαίρι του 2000, ως σύζυγος τότε του προέδρου της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, λάτρεψε τη λεβεντογέννα Κρήτη.
ΦΩΤΟ από Espresso
ΦΩΤΟ από Espresso
ΦΩΤΟ από Espresso
Η αγάπη αυτή αποδείχτηκε διαχρονική, αφού από τη θέση της πρώτης κυρίας της χώρας επισκέφτηκε αρκετές φορές το νησί των γενναίων αποκτώντας φιλίες που μοιάζουν σήμερα σαν το παλιό, καλό κρασί.

Μια από αυτές είναι η σχέση της με τον πασίγνωστο τροβαδούρο της Κρήτης Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον οποίο εξακολουθεί να επισκέπτεται κάθε φορά που ο χρόνος της το επιτρέπει, αφού οι οικογενειακές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της αφήνουν τα τελευταία χρόνια και πολλά περιθώρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηλεία: Αυτός είναι ο αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, που δολοφονήθηκε από διαρρήκτη – Τον σκότωσε με δυο μαχαιριές στην καρδιά – Δείτε φωτογραφίες!

Κέρκυρα: Ισόβια για τη δολοφονία φοιτήτριας με 35 μαχαιριές – ”Σκότωσα τη Μαρία γιατί με αρνήθηκε”!

Κρήτη: Χαροπαλεύει στην εντατική ποδοσφαιριστής του Πλατανιά – Υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση!

Πάτρα: Την απέλυσαν την ημέρα που την διόρισαν – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Μύρτσος πέταξε έξω από έκθεση με φυτά υποψήφιο δήμαρχο της Καλαμαριάς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε