Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Το νέο τραγούδι του βραβευμένου από την Unesco νεαρού μουσικοσυνθέτη – Βίντεο!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Είναι νέος, γοητευτικός και πολυτάλαντος. Μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική αφού ασχολείται με αυτήν από πολύ μικρή ηλικία. Ο λόγος…

για τον επιτυχημένο καλλιτέχνη Απόστολο Σακαλή με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό μουσικοσυνθέτη, ο οποίος μάλιστα έχει βραβευθεί με χρυσό μετάλλιο από την UNESCO για τη μουσική του.

Ο Απόστολος Σακαλής μίλησε αποκλειστικά στο prismanews.gr για τη νέα του δουλειά αναφέροντας: “Είμαι σε μια δημιουργική περίοδο. Μόλις τελείωσα μια πολύ δύσκολη παραγωγή ενός ακόμα τραγουδιού μου (Τι ομορφιά κρύβεις μέσα σου)”.

Όσον αφορά τα σχέδια του δήλωσε: “Ετοιμάζω πολύ όμορφα πράγματα στο εγγύς μέλλον υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων που με έχει αγκαλιάσει πραγματικά σε μια περίοδο που η δισκογραφία δεν υφίσταται. Αφιερώνω το χρόνο μου στην προώθηση του νέου μου τραγουδιού και παράλληλα ετοιμάζω την παρουσίαση και την παραγωγή του ύμνου της Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων τον οποίο και έχω συνθέσει”.

Αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Τι ομορφιά κρύβεις μέσα σου – (Νεράιδα) “, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ίδιος ο Απόστολος. Δείτε το βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Άρτα: Μαρτύριο για γυναίκα στα χέρια Ρουμάνου – Την έδεσε και την βασάνισε στο σπίτι της!

Πάτρα: ”Έχασε” το ένα του μάτι 12χρονο παιδί στην τελετή έναρξης του καρναβαλιού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε