Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κρήτη: Το πανεπιστήμιο του Brighton ανακοίνωσε τον θάνατο Χανιώτη καθηγητή!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Στο newsletter του πανεπιστημίου, αναφέρεται ότι ο θάνατος έγινε κάτω από τραγικές συνθήκες.

Την είδηση της δολοφονίας του Χανιώτη καθηγητή  Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη έφερε στο προσκήνιο λίγο μετά τις 02.00 τη νύχτα ο κ. Γιάννης Κάκανος μέσα από το «Επαρχιακό Φώς». Σύμφωνα με μία ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο του Brighton στο επίσημο newsletter του περασμένου Ιουνίου, αλλά και με βάση ένα έγγραφο των μελών της διοίκησης για τα θέματα του συμβουλίου της σχολής, αναφέρεται ο θάνατός του τον Απρίλιο του 2013.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ο Χ. Ξεκουκουλωτάκης είχε μετακομίσει στο Λονδίνο από το 2008, όπου εργαζόταν ως επικεφαλής Ακαδημαϊκών Υποθέσεων στο κολέγιο Beneficial Outreach Center και παράλληλα συνέχιζε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα παιδαγωγικά και στην αγγλική γλωσσολογία.

Στο μεσοδιάστημα ωστόσο και συγκεκριμένα στις εκλογές του 2012, είχε κάνει πάλι την εμφάνιση του στα πολιτικά δρώμενα στην χώρα, αφού είχε τεθεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
Τελευταία εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο ως International Officer στον φορέα UNISOR που έχει αντικείμενο την απασχόληση εργατικού δυναμικού στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα στην Αγγλία ενώ στις αναφορές φαίνεται να είχε και εργασιακή σχέση και με το School of Pharmacy and Biomolecular Sciences.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε