Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κρήτη: Βεβήλωσαν εκκλησία αφοδεύοντας ξανά σε εικόνες του Χριστού και της Παναγίας – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε το πρωί τυχαία ένας πολίτης που τράβηξε τις φωτογραφίες που βλέπετε

Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι και κοπάσουν οι αντιδράσεις για τη βεβήλωση των ιερών εικόνων στην εκκλησία της Ανάληψης στην θέση ”Χριστού” στην Νίδα λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σπήλαιο του Ιδαίου Άντρου, άγνωστοι δράστες ιερόσυλοι επανέλαβαν το φρικιαστικό τους έργο, αφοδεύοντας σε δύο ιερές εικόνες!
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Αυτή τη φορά, βέβαια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του cretalive.gr το μέγεθος της βεβήλωσης είναι μικρότερο από ότι στην προηγούμενη περίπτωση, όμως η αγανάκτηση είναι ίδια.

Μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε το πρωί τυχαία ένας πολίτης και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ενημερωθεί τόσο ο Αρχανιώτης παπάς όσο και η αστυνομία που έσπευσε αμέσως στο σημείο!

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αμφίπολη: Οι νέες εκπληκτικές φωτογραφίες με τις ολόσωμες Καρυάτιδες – Τα άδυτα του αρχαίου τάφου, τα χρώματα και η ακρίβεια των κατασκευαστών!

Αμφίπολη: Αυτή είναι η μαρμάρινη είσοδος που έψαχναν οι αρχαιολόγοι – Τι δείχνουν οι νέες φωτογραφίες από τις ανασκαφές!

Μελιγαλάς: Ένταση και συλλήψεις συνοδών του Μπαρμπαρούση – Δείτε βίντεο από την παρουσία Χρυσαυγιτών και τα μέτρα ασφαλείας!

Κέρκυρα: Τα ρήγματα του Europalink – Η αγωνία των επιβατών και τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα!

Μήλος: Η σπάνια οχιά που έγινε ντοκιμαντέρ στο Discovery Channel – Δείτε φωτό και διαβάστε την άγνωστη ιστορία της!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε