Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Η άγνωστη ζωή της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που δολοφονήθηκε [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook και αναπάντητα ερωτήματα μετά τον θάνατο της παιδοψυχιάτρου. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα…

H 45χρονη παιδοψυχίατρος βρέθηκε σφαγιασμένη στο διαμέρισμα της στη Λαμία, χθες το πρωί. Την Θώμη Κουμπούρα εντόπισε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης ο αδελφός της καθώς η οικογένεια είχε ανησυχήσει επειδή η κοπέλα δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Η μητέρα της 45χρονης που κατοικεί στο ισόγειο πάντως κατέθεσε πως άκουσε φωνές και θορύβους τα ξημερώματα, αλλά δεν φαντάστηκε ότι κάποιος έκανε κακό στην κόρη της. Βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό στο στήθος και στην κοιλιά. Το σπίτι ερευνήθηκε εξονυχιστικά από στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και η σορός της θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία. Οι έρευνες επικεντρώνονται στον κύκλο των γνωστών και των πελατών της καθώς δεν υπήρξαν ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμά της.

Ποια ήταν η Θώμη Κουμπούρα

Η Θώμη Κουμπούρα ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για το πλούσιο έργο της στην παιδοψυχιατρική. Είχε αφιερώσει τη ζωή της στην έρευνα για τη διάσπαση προσοχής και την υπερκινητικότητα. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια με αξιοζήλευτο βιογραφικό. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, δίδασκε στα ΤΕΙ Λαμίας, αρθρογραφούσε σε τοπικά έντυπα, είχε ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Διάσπασης Προσοχής-Υπερκινητικότητας, εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα του κέντρου Ψυχικής Υγείας Αιγάλεω και είχε συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια.

Οι φίλοι της αγαπητής γιατρού λένε από χθες Τετάρτη το τελευταίο αντίο ποστάροντας στον λογαριασμό της Θώμης
Κουμπούρα στο Facebook. «Θωμη μου αδικοχαμενη γιατί, γιατί, γιατί; Τωρα τι θ’ απογίνουμε χωρίς τις επισημάνσεις σου, το χιούμορ σου, τις αναλύσεις σου, τις ατελείωτες συζητήσεις επι παντός επιστητού; Δεν το πιστεύω ακόμη οτι βρέθηκε άνθρωπος να σε δολοφονήσει, ο,τι και να σας χώριζε…», γράφει μία από τις αναρτήσεις.

Τι λέει ο αδερφός του θύματος

Όπως είπε ο αδερφός του θύματος στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τελευταία φορά μίλησε με την αδερφή του προχθές το βράδυ στις 23:00. Ο ίδιος, επιβεβαιώνει ότι η μητέρα του άκουσε φωνές κάποια στιγμή αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.  Επιβεβαιώνει επίσης, ότι το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης. Ακούστε τον:

 

Ποιος σκότωσε τη χαμογελαστή Θώμη;

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλώς τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Τον τόπο του εγκλήματος έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκει ο Διοικητής της Ασφάλειας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μιχάλης Πάππος αλλά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Νικήτας Θεολογίτης.

Πηγή: TATIANA live

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε