Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Η σκυλίτσα που δάγκωσε γυναίκα και προκάλεσε πανικό σε μια ολόκληρη γειτονιά – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν από αστυνομικοί μέχρι η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής

Ολόκληρη επιχείρηση έγινε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Πουρναράκι, πίσω από το 1ο και 4ο Γυμνάσιο -Λύκειο, για τη ”σύληψη” μιας σκυλίτσας και των κουταβιών της.
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Συμετείχαν: αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Λαμίας, η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ.Αγγέλα Μπαρτσιώκα, το μέλος του Δ.Σ. κ.Κοτσίλης Γεώργιος και η κ.Χαρά Κυρίτση εκ μέσους του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμίας.

Η σκυλίτσα σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων δάγκωσε μια γυναίκα και απειλούσε όποιον περνούσε από την περιοχή που είχε εγκατασταθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων κατοίκων ήταν πολύ ήρεμη και φιλική, την τάιζαν και την πλησίαζαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, η επιχείριση εξελήχθηκε ομαλά, καθώς η σκυλίτσα πιάστηκε αμέσως, χωρίς να φέρει καμιά αντίσταση. Πιό δύσκολο ήταν να πιαστούν τα 4 κουτάβια της, τα οποία τρομαγμένα έτρεχαν να κρυφτούν. Μητέρα και κουτάβια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον πεθερό του νεκρό σε πηγάδι – Η τραγωδία που συγκλονίζει τα Λαγκαδίκια!

Τρίκαλα: Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής Ειρήνης που ”αναστατώνουν” το facebook – Δείτε αυτή που ανέβασε η χορεύτρια το Πάσχα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε