Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Λαμία: ”Οι νταβατζήδες και ο υπάλληλος της Μέρκελ” – Κασιδιάρης για όλους και για όλα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά – Δείτε το βίντεο…

Την απόφαση της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στην περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (08-09-2013) ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης που βρέθηκε στην Λαμία με αφορμή εκδήλωση μνήμης στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών.

Επεσήμανε πως θα υπάρχει πλήρες ψηφοδέλτιο σε κάθε νομό, ικανό να διεκδικήσει την περιφέρεια. Σε ότι αφορά τους υποψήφιους δεν αναφέρθηκε σε ονόματα παρέπεμψε όπως στα στελέχη που έχει η Χρυσή Αυγή στη Στερεά όπως ο Απόστολος Γκλέτσος.

”Η Χρυσή Αυγή θα πάρει τους μεγάλους δήμους της χώρας”

Για το δήμο της Λαμίας δεν άνοιξε τα χαρτιά του, λέγοντας πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία με άλλο κόμμα εκφράζοντας την άποψη πως η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει και θα πάρει τους μεγάλους δήμους της χώρας.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο τόνισε πως θα δημιουργήσει μπάχαλο σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και αποφασίστηκε για να δημιουργήσει προβλήματα στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον υπάλληλο της Μέρκελ.

Σε τοπικό επίπεδο ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο θέμα της ΛΑΡΚΟ λέγοντας πως βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και πως η κυβέρνηση με σύστημα καταστρέφει την βιομηχανική παραγωγή της χώρας.

Αναφερόμενος στα πολλά διόδια στο εθνικό δίκτυο ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για χρήματα που εισπράττουν εργολάβοι και “νταβατζήδες”. Δείτε το βίντεο από το lamiareport.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Η έκκληση φοιτήτριας για την τσάντα που της έκλεψαν σε καφετέρια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε