Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λάρισα: Τα δεντράκια που καλλιεργούσε ο παππούς… δεν ήταν αθώα

ΦΩΤΟ από το trikalaweb
ΦΩΤΟ από το trikalaweb

Ο 67χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων για χασίς!

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πήγαν σε ορεινή δασική περιοχή της Αγιάς, όπου εντόπισαν εννέα  δενδρύλλια για χασίς ύψους από 0,85 έως 1,50 μέτρων,
τα οποία καλλιεργούνταν μέσα σε αποψιλωμένο χώρο, που περικλειόταν από ψηλούς θάμνους και βλάστηση, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται .

Όπως διαβάζουμε στο trikalaweb, σε κοντινή απόσταση από την έκταση της καλλιέργειας των δενδρυλλίων βρέθηκε μέσα σε σκηνή και συνελήφθη ο 67χρονος,
ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα καλλιεργούσε τα δενδρύλλια, με σκοπό να τα διαθέσει για εμπορία.

ΦΩΤΟ από το trikalaweb

Για το πότισμά τους μάλιστα, είχε κατασκευάσει μια πρόχειρη αυτοσχέδια δεξαμενή κοντά στη σκηνή, από την οποία ξεκινούσε λάστιχο που κατέληγε στο χώρο της καλλιέργειας.

Τα εννέα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντος, καθώς και εργαλεία που βρέθηκαν στο χώρο της καλλιέργειας (τσάπα, κλαδευτήρι, πριόνι, σκεπάρνι, γάντια, πλαστικά ρακόρ, συνδετήρες με λάστιχα ποτίσματος, σπάγκος, διχτυωτά τσουβάλια).

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο “πιστολέρο” της οδού Μιλάτου

Θεσσαλονίκη: Τίμησαν τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη

Αφού έσφαξε τη μάνα του ο 17χρονος περίμενε στο δωμάτιό του να τον συλλάβουν – Ράκος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα

Αθώωσαν τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ για το… i-Phone δώρο στην Δραγούμη με λεφτά του Πανεπιστημίου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε