Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Το μεγάλο λάθος οδηγού αυτοκινήτου – Η απροσεξία έφερε καταδίωξη και συλλήψεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οδηγούσε και κατάφερε να φτάσει στον τελικό προορισμό – Τότε όμως έκανε κάτι που οδήγησε σε απρόβλεπτες καταστάσεις…

Σε αγροτική έκταση στο δρόμο προς το Κυψελοχώρι, συνελήφθησαν προχθές βράδυ (06-06-2016), δυο κάτοικοι Κατερίνης που νωρίτερα είχαν κλέψει Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 66χρονου Λαρισαίου από την πλατεία ΑΤΑ. Οι δυο συλληφθέντες, ένας 32χρονος και ένας 27χρονος από τη Γεωργία, βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου ξεχασμένα στην πόρτα του συνοδηγού και δεν δίστασαν να κλέψουν το αυτοκίνητο, αναζητώντας – σύμφωνα με εκτιμήσεις – μέσο για να επιστρέψουν στην Κατερίνη. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής – και όχι από τον οδηγό του οχήματος που εκείνη την ώρα εργαζόταν – ο οποίος και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν τους δυο Κατερινιώτες, μετά από καταδίωξη, σε αγροτική έκταση στον δρόμο Μακρυχωρίου – Κυψελοχωρίου και αφού εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο όταν αυτό «κόλλησε» στο χωματόδρομο.

Στις 17.00 προχθές το απόγευμα, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην πλατεία ΑΤΑ, όπου και η εργασία του οδηγού του αυτοκινήτου. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου ήταν ξεχασμένα στην πόρτα του συνοδηγού με τους δυο δράστες να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία. Έκλεψαν το αυτοκίνητο και βγήκαν στην εθνική οδό.

Οι δυο δράστες βγήκαν στην εθνική οδό κατευθυνόμενοι προς Θεσσαλονίκη. Αντιλαμβανόμενοι τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., σήκωσαν την μπάρα των πλαϊνών διοδίων στο Μακρυχώρι και κινούμενοι στον παράδρομο της ΠΑΘΕ κατευθύνθηκαν προς το Κυψελοχώρι, αγνοώντας το πιθανότερο την κατάσταση του δρόμου.

Έτσι, όταν το αυτοκίνητο «κόλλησε» στον χωματόδρομο εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο οποίο είχαν προκληθεί υλικές ζημιές και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή ενώ κρύφθηκαν σε αγροτική περιοχή. Οι δυο δράστες συνελήφθησαν στη συνέχεια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και έτσι θα οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, ενώ το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: eleftheria.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε