Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Λέσβος: Αυτοκτόνησε αγρότης έξω από την αποθήκη του σπιτιού του – Τον βρήκε κρεμασμένο συγγενής του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο αγρότης έβλεπε τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του να βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργείας – Τι δηλώνουν εκείνοι που τον γνώριζαν…

Θλίψη στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας έχει προκαλέσει ο θάνατος 71χρονου αγρότη, που βρέθηκε κρεμασμένος από συγγενή του σε αγροτική αποθήκη αγροκτήματος που διατηρεί μεταξύ Πέτρας και Μήθυμνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα ”Τα ΝΕΑ της Λέσβου” ολοκληρώθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή και η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εφημερίδα με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο αγρότη. Καλλιεργούσε οπωροκηπευτικά και τα διέθετε ο ίδιος σε πολλές περιοχές του νησιού ως πλανόδιος με το φορτηγάκι του.

Σύμφωνα με το lesvospost.com, οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το πρωί της περασμένης Τρίτης (27-05-2014) για να καταλήξουν το απόγευμα της ίδιας μέρας μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα.

Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να εξηγήσουν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση τον 71χρονο αγρότη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ήταν ένας άνθρωπος πρόσχαρος και γλυκομίλητος και συχνά έδινε κουράγιο σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι οι οικονομικοί λόγοι. Πολλά μέλη της οικογένειας του 71χρονου βίωναν τον εφιάλτη της ανεργίας. Επίσης ο 71χρονος στο παρελθόν είχε δημιουργήσει μια επιχείρηση η οποία όμως δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να βάλει «λουκέτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ έπεσε σε παράδρομο – Θρίλερ με τραυματίες και εγκλωβισμένους επιβάτες!

Αχαϊα: Συγκλονίζει η δολοφονία γυναίκας στο εξοχικό της – Ο σπαραγμός του παιδιού της και οι σκέψεις της αστυνομίας…

Αμφίκλεια: Τον βρήκαν κρεμασμένο σε δέντρο έξω από στάνη!

Ηλεία: Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας εξέδιδε νεαρή καλλονή – Ζητούσε 100€ για κάθε ερωτικό ραντεβού!

Βόλος: Ο υπάλληλος καφετέριας που έγινε θέμα συζήτησης για την τιμιότητά του – Πήρε αύξηση για την πράξη που έκανε!

Ήπειρος: Η αναρρίχηση μητέρας αρκούδας με το μωρό της – Το βίντεο από το Ζαγόρι που κάνει θραύση στο youtube!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε