Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Λήξη… πολιορκίας στο νοσοκομείο Καρύστου – Φυγαδεύτηκε ο διοικητής

Λήξη… πολιορκίας στο νοσοκομείο Καρύστου – Φυγαδεύτηκε ο διοικητής

Το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από σχεδόν 24 ώρες, έληξε η πολιορκία κατοίκων στο νοσοκομείο της Καρύστου!

Χρειάστηκε η διαβεβαίωση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, που δεσμεύτηκε να συναντήσει τη Δευτέρα τους κατοίκους της περιοχής, για να συζητήσουν το θέμα.

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι, προχώρησαν στην… πολιορκία ως αντίδραση στη συνένωση του τοπικού νοσοκομείου με αυτό της Χαλκίδας και παρά τη διαβεβαίωση Λοβέρδου ότι δεν θα υποβαθμιστεί το νοσοκομείο.

 Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και ο διοικητής του νοσοκομείου αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στο γραφείο του, όπου είχε εγκλωβιστεί! Oι κάτοικοι διέψευσαν πως ξυλοκόπησαν τον διοικητή.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι “το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και δεν πρόκειται να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Συνεπώς όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες η χώρα χρειάζεται ηρεμία”.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η συνένωση συνεπάγεται υποβάθμιση του νοσοκομείου σε κέντρο Υγείας ενώ ο Υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος διαβεβαίωσε χθες μιλώντας στο δελτίο του Mega πως το νοσοκομείου δεν θα υποβαθμιστεί.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης: Ένταση στο νοσοκομείο Καρύστου: Κλείδωσαν στο γραφείο τον Υποδιοικητή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε