Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μαγείρεμα τέλος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Μεγάλο πρόβλημα με το φαγητό των κρατουμένων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Τρέχει και δε φθάνει” η διεύθυνση των φυλακών Ν. Αλικαρνασσού για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σίτισης των κρατουμένων που παρουσιάστημε, μετά την άρνηση των συγκρατούμενων τους στα μαγειρεία να αναλάβουν την παρασκευή του φαγητού.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, από χθες οι 28 κρατούμενοι που έχουν τοποθετηθεί σε πόστα στα μαγειρεία, αρνούνται να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Σε ανάλογη διαμαρτυρία έχουν προχωρήσει όλοι οι κρατούμενοι που έχουν αναλάβει κάποιες συγκεκριμένες θέσεις στη φυλακή, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα που δημιουργείται είναι μεγάλο για τη λειτουργία του σωφρονιστικού καταστήματος.

Με εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης, η διεύθυνση των φυλακών προμηθεύτηκε την τελευταία στιγμή ψωμί, λουκάνικα και φέτα, τα οποία προσφέρθηκαν για το μεσημεριανό, ενώ το βράδυ δόθηκαν κονσέρβες.

Όπως είναι φυσικό, στο σωφρονιστικό κατάστημα επικρατεί αναστάτωση αφού κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες αν συνεχιστεί η διαμαρτυρία από την πλευρά των κρατουμένων στα μαγειρεία.

Διαβάστε ακόμα:
Ένταση στις φυλακές Αλικαρνασσού – Σε επιφυλακή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε