Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαγνησία: Αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην άκρη του δρόμου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αυτοκτονία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας – Τον 50χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, βρήκε νεκρός ο αδερφός του…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας από χθες το απόγευμα (02-04-2013), όταν άρχισε να διαδίδεται η είδηση για τον θάνατο του 50χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου Β.Γ.

Τον ιδιοκτήτη εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, γύρω στις 19.45, από χρήση όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς Φάρσαλα. Σύμφωνα με το e-volos.gr, τον 50χρονο που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες αναζήτησε η οικογένειά του, με τον αδερφό του να οδηγείται προς τα Φάρσαλα όπου κατοικούσε η αδερφή τους.

Εντόπισε το αυτοκίνητό του ακινητοποιημένο κοντά στο χωριό Βρυσιά και τον ίδιο νεκρό στο κάθισμα του οδηγού. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο αγαπητός στην τοπική κοινωνία 50χρονος, που διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στο δρόμο Αλμυρού – Πλατάνου, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Πανικός στο Festos Palace μέσα στο λιμάνι – Χτύπησε στον προβλήτα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε