Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Με βίαζε και μου έστελνε πελάτες για… να μην κάνει κακό στο παιδί μου!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία μια 22χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός 4χρονου παιδιού.

Η γυναίκα από την Αλβανία, εργαζόταν τους τελευταίους μήνες ως σερβιτόρα σε νυχτερινό μπαρ στη Λαμία. Την Κυριακή το πρωί εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας όπου κατήγγειλε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ με τη χρήση βίας και με απειλές κατά της ίδιας και του παιδιού της, την εξανάγκαζε σε ερωτική συνεύρεση με τον ίδιο, αλλά και με πελάτες του καταστήματος, έναντι αμοιβής.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του μπαρ, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα όντως δούλευε στο μπαρ, αλλά τα όσα κατήγγειλε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφού συζούσαν και την καταγγελία την έκανε όταν ο ίδιος την “έπιασε” επ’ αυτοφώρω με άλλον μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 57χρονο Λαμιώτη και σε έρευνα που ακολούθησε στο μπαρ αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER),ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλόπ,μικροποσότητα χασίς, 4 φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, 10 ναρκωτικά χάπια και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 57χρονος Λαμιώτης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, με τις κατηγορίες για σωματεμπορία, βιασμό, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε