Σάββατο, 15 Ιουν.
27oC Αθήνα

Μεσσηνία: Ο γάμος της απόλυτης χλιδής και τα πιτόγυρα της νύφης – Φωτό!

ΦΩΤΟ από tlife.gr
ΦΩΤΟ από tlife.gr

Ποντιακή λύρα, πιτόγυρα και τζατζίκι, αλλά το στιλ… αναγεννησιακό για τον γάμο της μοναχοκόρης του Ρωσοπόντιου Κροίσου Φιλάρετου Καλτσίδη,

Αλίνας, η οποία παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή τον εκλεκτό της καρδιάς της Πάτρικ Ποπρόφσκι στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας.

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες διήρκεσε το γλέντι για τον γάμο που σήκωσε στο πόδι όλη την Πύλο. Ο «βασιλιάς του τσιμέντου» Φιλάρετος Καλτσίδης είδε την κορούλα του νύφη στο πλευρό του νεαρού επιχειρηματία πολωνικής καταγωγής Πάτρικ Ποπρόφσκι και δάκρυσε από συγκίνηση.

Ο γάμος τελέστηκε στο δημαρχείο το πρωί της περασμένης Παρασκευής και το βράδυ έγινε αναπαράσταση στον κήπο της έπαυλης του Ρωσοπόντιου μεγιστάνα, στην περιοχή Βασιλίτσι.
ΦΩΤΟ από tlife.gr
ΦΩΤΟ από tlife.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Ρωσοπόντιου Κροίσου δεν ξεπερνούσαν τους 150, αφού ο γάμος έγινε σε σχετικά κλειστό κύκλο, ενώ όλοι κατέφθασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με ιδιωτικά liar jets που είχε ναυλώσει ο ίδιος.

Από το αεροδρόμιο μεταφέρθηκαν με βαν στο πολυτελές resort «Costa Navarino» όπου διέμειναν. Την ίδια ώρα, από θαλάσσης οι θαλαμηγοί πλημμύρισαν το λιμάνι της περιοχής, ενώ ο ίδιος ο γαμπρός χρησιμοποίησε το δικό του lear jet.

Η αναπαράσταση του γάμου έγινε σε ρομαντική ατμόσφαιρα με τη διακόσμηση να θυμίζει πίνακα της Αναγέννησης. Παντού υπήρχαν λευκά και σομόν τριαντάφυλλα, ενώ στον στολισμό επικρατούσε η χειροποίητη δαντέλα. Οι φίλες της νύφης ήταν ντυμένες με φορέματα που στην πλάτη ανέφεραν την… ειδικότητά τους.

ΦΩΤΟ από tlife.gr

Την πρώτη μέρα το μενού περιλάμβανε ιταλικό φαγητό το οποίο είχε επιμεληθεί σεφ φερμένος από την Ιταλία, ενώ το Σάββατο το βράδυ οι καλεσμένοι απόλαυσαν πλούσια ελληνικά εδέσματα: «Είχε στηθεί τεράστιος μπουφές που περιείχε στη μια μεριά θαλασσινά και στην άλλη κρεατικά, γύρο και πίτες με χοιρινό καλαμάκι και τζατζίκι» περιγράφει ένας από τους καλεσμένους στη δεξίωση.

Η νύφη είχε επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό Elie Saab, κεντημένο με εκατοντάδες Swarovski, τα μαλλιά της ήταν λιτά, ενώ το κεφάλι της κοσμούσε ένα πολύ μακρύ πέπλο το οποίο ήταν κεντημένο στο χέρι. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να απολαύσει ένα πιτόγυρο αδιαφορώντας αν λερώσει το συγκλονιστικό της νυφικό…

Διαβάστε και δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Η μάνα έγινε ντετέκτιβ για να σώσει το παιδί της – Φωτό!

Πάτρα: Στον ανακριτή ο σύζυγος που πέρασε θηλιά στο λαιμό της γυναίκας του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε