Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μπλόκα Αγροτών: Παρουσία Γκλέτσου έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι αγρότες στα μπλόκα σκληραίνουν τη στάση τους με αποκλεισμούς δρόμων – Έκλεισαν και την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας…

Οι αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης έξω από τη Λαμία, έκλεισαν λίγο πριν τη 13.00 την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Μαζί τους και ο Απόστολος Γκλέτσος, που ήρθε μαζί με άλλους αγρότες από το μπλόκο της Στυλίδας. Η κυκλοφορία γίνεται από τους παράδρομους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για την ώρα, με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες…

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Την ίδια ώρα εκατοντάδες αγρότες βρίσκονται από τις 12.00 πάνω στο δρόμο της ΠΑΘΕ (Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων), στο μπλόκο των Τεμπών, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τα προβλήματα του κλάδου τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 500, ενώ προς ενίσχυση του μπλόκου έχουν φθάσει και αγρότες με αγροτικά αυτοκίνητα και μαύρες σημαίες από τις δυσπρόσιτες περιοχές, καθώς και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές διαμαρτυρίας με τους υπολοίπους. Επίσης, «συμβολικά» έχουν γυρίσει κάθετα μερικά τρακτέρ. Ο αποκλεισμός, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη χθες από τη Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου των Τεμπών, πρόκειται να διαρκέσει δύο ώρες.

Πηγή: lamiareport.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε