Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Αυτό είναι το τελευταίο σημείωμα του καθηγητή που αυτοκτόνησε – ”Βούτηξε” στο κενό από το κάστρο του Μολύβου!

ΦΩΤΟ από lesvosnews.net
ΦΩΤΟ από lesvosnews.net

Ο αυτόχειρας καθηγητής έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα έγραψε το σημείωμα που βλέπετε

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μαρώλιας έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή, πέφτοντας από το κάστρο του Μολύβου, μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, που παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι.

Ο συνταξιούχος καθηγητής είχε εγκατασταθεί στη Σάμο, εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τη σύντροφό του στη Συκαμιά, συνέγραφε το  ποιητικό του έργο, συνεργαζόταν με εφημερίδα της Μυτιλήνης και είχε μια πλούσια πνευματική δραστηριότητα στο νησί, επιλέγοντας έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

Το Lesvosnews.net δημοσιεύσει το τελευταίο σημείωμα του Εμμανουήλ ως ένα “κόκκο αλήθειας στο οικοδόμημα των ψευδαισθήσεων”. Είναι το μήνυμα που ήθελε να κοινοποιήσει στους πολίτες κάθως “ολοκλήρωσε το βιολογικό του κύκλο”.
ΦΩΤΟ από lesvosnews.net

– ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΧΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΙΑ-ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΣΕΜΙ-ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΑΛΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.
ΦΩΤΟ από lesvosnews.net

Πηγή: lesvosnews.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αμφίπολη: Μαγεύουν οι ολόσωμες Καρυάτιδες – Μία προς μία οι νέες φωτογραφίες από τα άδυτα του αρχαίου τάφου – Το νέο σχέδιο των αρχαιολόγων!

Κέρκυρα: Χειροπέδες στον πλοίαρχο και τον υποπλοίαρχο του Europalink που χτύπησε σε νησίδα – Η ταλαιπωρία των επιβατών!

Θεσσαλία: Ο πιο παράξενος γάμος της χρονιάς – Η συγκίνηση της νύφης και ο Γολγοθάς του φωτογράφου!

Ξάνθη: Το ξύρισμα του γαμπρού, η απαίτηση της κουμπάρας και το άλογο της νύφης – Δείτε το βίντεο!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε