Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε μαθητή που έκρυβε όπλο και ναρκωτικά!

Μυτιλήνη: Χειροπέδες σε μαθητή που έκρυβε όπλο και ναρκωτικά!

Πριν από λίγες μέρες, είχε βρεθεί όπλο στα χέρια μαθητή της Ζακύνθου – Σήμερα όμως, πρωταγωνιστής είναι μαθητής από σχολείο της Μυτιλήνης…

Πρόκειται για έναν 20χρονο, που τα προηγούμενα χρόνια πήγαινε σε σχολείο της Χίου. Τα αλλεπάλληλα επεισόδια που δημιουργούσε όμως, οδήγησαν την εκπαιδευτική κοινότητα να τον αποβάλει από όλα τα σχολεία του νησιού και έτσι ξεκίνησε να πηγαίνει σε σχολείο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ενήλικος μαθητής δεν είχε προκαλέσει στο νέο του σχολείο. Όμως βρισκόταν διαρκώς στο στόχαστρο της αστυνομίας, που είχε πληροφορίες ότι ο 20χρονος κυκλοφορεί διαρκώς, με ποσότητες ναρκωτικών. Την τελευταία φορά που πήγε από την Χίο στη Μυτιλήνη με πλοίο, τον περίμεναν άνδρες του λιμενικού…

Σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του μία νάιλον συσκευασία με 2,2 γραμμάρια χασίς και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του, αποκαλύφθηκε ότι προσπαθούσε να καλλιεργήσει χασισόδεντρο έχοντας φυτέψει σπόρους κάνναβης μέσα σε ένα πλαστικό οικιακό σκεύος με… βαμβάκι!

Βρέθηκαν ακόμη, 200 βλήματα για αεροβόλο πιστόλι διαμετρήματος 4,5 χιλιοστών! Το όπλο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του μαθητή, μαζί με άλλα 2,3 γραμμάρια χασίς. Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όλα αυτά την ώρα που στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του μαθητή, που απείλησε με όπλο τον καθηγητή του, την ώρα του μαθήματος (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Οι καθηγητές του σχολείου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν δηλώνουν τρομοκρατημένοι, αφού όπως λένε, καθημερινά τους βρίζουν και τους απειλούν οι μαθητές τους (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε