Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ναυπακτία: Βρήκαν σε χωράφι αλεξίσφαιρα και κλεμμένα όπλα των αδίστακτων Αλβανών!

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

O κλοιός γύρω από τους Αλβανούς δράπετες σφίγγει καθημερινά όλο και περισσότερο – Οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη τους σε ένα χωράφι…

Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων Αλβανών φονιάδων, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών στο Δίστομο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο αστυνόμος Γιώργος Ανδριτσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χθες το βράδυ (25-06-2013), βρέθηκαν σε χωράφι στο Τείχιο πεταμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα, των αστυνομικών που είχαν δεχθεί την επίθεση των κακοποιών. αλλά και όπλα που είχαν κλέψει από το ξεχασμένο σπίτι που είχαν εισβάλλει.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν εδώ και ημέρες την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων. Τα μπλόκα που έχουν στηθεί αλλά και οι ελεύθεροι σκοπευτές που υπάρχουν εχούν και έναν επιπλέον στόχο: να εξαντλήσουν τους δολοφόνους με σκοπό να γίνει πιο εύκολο το έργο της αστυνομίας, όταν έρθει η ώρα της επιχείρησης.

Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ καθημερινά προστίθενται και νέες δυνάμεις προσωπικού οι οποίες καταφθάνουν από διάφορα μέρη της χώρας και τοποθετούνται σε ακόμη περισσότερα σημεία προκειμένου να γίνεται καλύτερος έλεγχος των σημείων και των περασμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι περιβόητοι ”ροζ πάνθηρες” – Δείτε φωτογραφίες τους!


Ευρυτανία: Πήγε για τσάι και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε